Vad är tjänstefel?

tjänstefel hänvisar allmänt till misslyckanden, genom vårdslöshet eller envishet, att utföra en rättslig eller moralisk skyldighet att en rimlig förväntan. I verkligheten är tjänstefel ett specifikt brott enligt militära lagar. Enligt de olika reglerna i militära lagar, undvikande av en tull eller underlåtenhet att följa en order från en överordnad kan resultera i ett ansvar för tjänstefel. tjänstefel har också titeln på två böcker centrerad kring frågor som tidigare presidenterna Lyndon Johnson och Bill Clinton.

Även om tjänstefel som en särskild militär offensiv, är samma term används för att beskriva en händelse av en folkvald tjänsteman inte fullgör sin plikt vald. Resultatet av tjänstefel hos en folkvald tjänsteman är inte densamma som den militära följd. Under militära lagar, en person som dömts för tjänstefel kan ges en vanärande eller dåligt uppförande utsläpp från hans eller hennes del av tjänsten, och kan förlora lön eller dömas till sex månader efter förlossningen. Omvänt, en vald ämbetsman som anklagas för tjänstefel kan inte bli omvald eller kan bli åtalad. I 2003 års bok, tjänstefel: The Eyewitness hänsyn till hur Bill Clinton hotade USA: s långsiktiga nationella Security , författad av Robert Patterson, diskuterar hur president Clinton försummat att leda landet med ansvar och ära i yttrandet från överste Patterson, som tjänstgjorde som en militär medhjälpare till president Clinton. Den likaledes titeln tjänstefel: Johnson, McNamara, Joint Chiefs of Staff, och de lögner som ledde till Vietnam , författad av H. R. McMaster och publicerades 1998, diskuterar politiska roller Washington före och under Vietnamkriget.

TORRLAGT är en form av ordet övergiven , härstammar från det latinska ordet derelictus , och är synonymt med "oaktsamhet", "försumlig", "övergivna" och "öde". Derelict används också slang för att hänvisa till en uteliggare person eller en person som vägrar att ta ansvar för sina egna handlingar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.