Vad är historia Medicaid?

historia Medicaid är ett bevis på att den amerikanska regeringen att erbjuda hälso-och sjukvård för personer med låga inkomster. Medicaid är ett statligt program som förvaltas av varje stat att tillgodose behoven hos de fattiga samhällen. Behörighet bestäms utifrån en mängd ekonomiska och sysselsättning kriterier som varierar från stat, och är inriktad på barn, äldre, funktionshindrade och föräldrar med låg inkomst.

År 1965 skapades Medicaid hjälp av den sociala Security Act. Federal Centers for Medicare och Medicaid-tjänster är ansvariga för att övervaka hur varje stat kör sina individuella program. De är också ansvariga för att definiera och mäta kvaliteten på tjänsterna, leveranssätt, grad av finansiering och kriterierna för stödberättigande som fastställs av varje stat. År 1967 tidig och regelbunden screening, diagnostik och behandling (EPSDT) översiktsplanen utvecklades för alla barn under 21 år. skapades valfrihet, hem och samhällsbaserade vård undantag 1981. Dessa undantag ökad flexibilitet för deltagarna att välja sin egen vårdgivare. Samma år var alla stater att betala sjukhus som gav hälso-och sjukvårdstjänster till en större andel med låg inkomst patienter med ytterligare medel för att stödja sina tjänster. Denna förändring var att minska det ekonomiska incitamentet för sjukhusen att begränsa antalet låginkomsttagare patienter som behandlas. Justeringar som denna till att avsikten med programmet var under hela historia Medicaid.

Även om det bildades 1965, var Medicaid inte tillgänglig i varje stat till 1982. Historia Medicaid visar en konflikt inom varje stat på statens roll och hälsovård. I USA, hälso-och sjukvård är en handelsvara som köps och betalas på individen eller arbetsgivaren nivå. Mängden statlig inblandning i Medicaid-program varierar från staten. Vissa stater administrera hela programmet, med en kort förteckning över godkänna läkare, vårdgivare och andra stater har lagt ut förvaltningen av hela programmet till privata företag. p

Tandvård lades till Medicaid 1989, då den amerikanska kongressen fast att alla stater måste tillhandahålla alla Medicaid tjänster till barn under 21 år. De typer av tandvård omfattas av Medicaid varierar från stat, men alla är skyldiga att tillhandahålla ett minimum av smärtlindring, tänder restaurering och för att säkerställa upprätthållandet av tandhälsan normer. Det finns flera program är utformade för att tillhandahålla en metod för tidig diagnos och behandling av standardiserade medicinska tillstånd. En viktig fördel med Medicaid är bestämmelsen att staten ansvarar för att tillhandahålla behandling för någon sjukdom som identifierats under muntliga screening. Detta gäller även om sjukdomen inte omfattas av patientens nuvarande Medicaid plan.

Den 1 januari 1991, den Medicaid Drug återbetalning lanserades. Omnibus Reconciliation Act of 1990 skapade inledningsvis programmet. Syftet med programmet är att skapa en mekanism för att hantera kostnaderna för receptbelagda läkemedel. Programmet tillåter länderna att hantera en lista över de aktuella läkemedel, generiska substitut, och alternativ behandling. Fokus på att upprätthålla en standard på vård för låginkomsttagare förblir konsekventa i hela historia Medicaid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.