Vad är en politisk Handler?

En politisk handler är medlem i teamet som stöder en politiker under valet säsong och därefter. Politiska hanterar oftast väl insatta i politiska frågor, och de är också duktiga på att projicera en Electable, proffesionellt bild. Politiska handlers komma i olika smaker, och hantera ett brett sortiment av uppgifter. Med ökande media fokuserar även på ett tidigt skede av politiska kampanjer, sysselsättning i detta område växer explosionsartat. Ett antal färdigheter som krävs i en god politisk hanterare, med diplomatisk förmåga är kanske den mest kritiska. En politisk handler måste kunna hantera den politiker han eller hon arbetar. Politiker kan vara mycket nervös och nervös, så en politisk hanterare behöver smidig ruggiga fjädrar, lugna nerver, och ger ett balanserat och rationellt råd som en politiker kan enas om att följa. Politiska hanterare kan också behöva ta itu med familjemedlemmar, som arbetar med dem att göra kampanjen så framgångsrikt som möjligt.

Politiska hanterar även hantera medierna, och detta är en mycket viktig uppgift. Samtidigt som många politiker har pressansvariga som specialiserar sig i kontakterna med media, kan politiska hanterare behövas för att göra uttalanden ibland, och även ge råd om hur man kan spinna historier för media. I situationer där media följer en kampanj noggrant måste en politisk hanterare fortfarande mycket på toppen av saker att se till att inget oönskat material glider ut.

Politiska hanterar också hjälpa politikerna formulera politik, tal och skrivet material. Medan politikerna är beroende av politiska rådgivare för att hjälpa dem att utveckla en stark politik som stödjer deras kampanjer, politisk handläggare hjälpa till att organisera det politiska på ett sätt som är tilltalande för väljarna. I fråga om ett presidentval, kan politiska hanterar hjälper också finjustera hur politiken presenteras att tilltala olika demografi.

Damage control är också aktuell i en politisk hanterare. När kompromissa med information om en politiker kommer fram, eller när en situation börjar vända ful, har en politisk hanterare för steg framåt för att ordna situationen och minska skadorna. En skicklig politisk hanterare kan se fördelen i alla situationer, även en till synes svårlösta en, vilket illustreras av många tveksamma politiker som har lyckats att rädda sina karriärer med hjälp av truck.

>

Hundföraren också kontrollera tillträdet till politikerna de arbetar för, vilket innebär att de kan skapa en mycket selektiv bild av kandidaten. Varje interaktion med någon utanför kampanjen är nära beräknas, från en tillfällig e-post till en sponsrade evenemanget, med politiska hundföraren maximera nyttan av varje interaktion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.