Vad är en grov Misdemeanor?

En grov förseelse är ett brott som ses som mer allvarligt än en förseelse, men inte om nivån på ett grovt brott. Exempel på brutto misdemeanors varierar beroende på regionala lagar, men kan innehålla saker som körning under påverkan, vissa typer av misshandel och snatteri. Vissa regioner har också en annan klassificering av brott, småaktig misdemeanors för smärre brott som kan resultera i böter, men inte fängelse, såsom trafik brott.

Straffet för en grov förseelse kan variera. Allmänhet att människor inte kan dömas till mer än ett år i fängelse, och de kan bli föremål för böter som komplement eller i stället för fängelse. Samhällstjänst kan också betraktas som ett straff alternativ för någon som har begått en grov förseelse. Domare besluta i allmänhet på meningen med hjälp av straffskala som fastställts av lagstiftaren att ange hur människor ska straffas för flera olika brott. Till skillnad från ett brott, gör en grov förseelse inte skapa ett svart märke på någons register som skulle kunna bli ett hinder för sysselsättning och andra saker. Däremot ökade svårighetsgraden av brottet leder till hårdare straff. Dessutom människor som begår grova misdemeanors upprepade gånger kan bli föremål för ytterligare straff. Till exempel kan den första körning under påverkan brott straffas med tillfällig licens fjädring, böter och fängelse, men upprepas gärningsmannen skulle förlora hans eller hennes körkort och ansikte ytterligare påföljder. En förseelse advokat som specialiserar sig på att hjälpa människor som har anklagats för dessa typer av brott kan ibland vara bra att höra, för någon som står inför rättegång och straff för en grov förseelse. Ombudet kan vara i stånd att arbeta fram ett erbjudande som ett lättare straff med kredit för tiden serveras. Advokater kan också söka efter brister i det ärende som kan användas för att få fallet kastas utanför domstol, även om detta inte nödvändigtvis garanteras.

När någon grips eller stoppas för en grov förseelse, kommer en kallelse vanligen tas upp på pappersarbete, för när frågan ska visa upp i domstol. För dem som tillbringar tid i fängelse, till exempel rattfyllerister tas till fängelse av polisen, kommer kallelsen delas ut med exit pappersarbete. Om någon är osäker på när vi ska visa upp i domstol, en tjänsteman vid domstolen kan ringde och frågade för att se Docket att se när det är schemalagt. Underlåtenhet att visa upp i domstol kan leda till utfärdandet av en bänk teckningsoption.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.