Vad är en Noise Ordinance?

En buller förordningen är en lag skapas på lokal nivå som avser mängden buller, längd buller och källan till ljud än omgivande buller som påverkar ett samhälle invånare. I grund och botten definierar ett buller föreskrift som ljud och inte kan tas emot vid en viss tidpunkt så att invånarna kan leva bekvämt inom EU i fråga om de ljud som de hör. En stad eller län buller förordningen är oftast effektiva under vissa tider på dagen. En buller förordningen tillämpas vanligtvis på natten under de tider då de flesta människor sover. Kränkningar av ett buller föreskrift ofta rapporteras till polisen eller lokala tjänstemän från personer som störs av ljudet och känner att en förordning har kränkts.

ljud eller ljud som vanligen definieras i ett buller förordningen är de som vanligen produceras av boende, men många förrättningar även omfatta industriella och kommersiella anläggningar om de är placerade nära bostadsområden. Exempel på ljud som kan kränka en buller förordningen är skällande hundar, hög musik, motordrivna verktyg, bilar eller motorcyklar med alltför högljudda motorer, fyrverkeripjäser och sprängämnen, och skrek. En buller förordningen är utformad för att hålla en samfundets invånare bekväm i sina egna hem. Med andra ord, om du kan höra ljud när jag försökte sova och dessa ljud är avsiktligt orsakade av andra boende i området, kan du rapportera en kränkning av en buller förordning. Många människor har olika åsikter om förordningar som begränsar ljud, med oppositionen hävdade att dessa lagar bryter mot vissa rättigheter. är Buller förordningar hanteras på olika sätt i varje samhälle, med vissa lokala tjänstemän granskar kontinuerligt sin samfundets buller förordningen och uppdatera den om det behövs. Vissa mindre samhällen kan inte verkställa buller Ordinance alls. Andra samhällen upptäcker att genomdriva en befintlig buller förordningen är svårt på grund av olika tolkningar av lagen.

Du kan ta reda på om det finns ett brus förordningen i din kommun genom att kontrollera med lokala brottsbekämpande myndigheter eller genom att se över din stadens officiella hemsida. Om du anser att en granne bryter mot en föreskrift buller, tjänstemän tror att det är bäst att prata med din granne innan du gör ett officiellt klagomål. Om kommunikationen misslyckas eller inte är möjligt, kontakta din lokala brottsbekämpande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.