Vad är en Disposition tillstånd?

en transaktion tillstånd är ett dokument som beskriver hur mänskliga kvarlevor kommer att avyttras. Till exempel, om Mary Jones är att kremeras och sprids i en kyrkogård, disposition tillståndet för henne fortfarande skulle lyda "kremering och spridning på Generic Cemetery i staten. " À disposition tillstånd krävs i de flesta områden innan man kan gå vidare med disposition av mänskliga kvarlevor, och dokumentet måste vara registrerat hos en hälso-avdelning eller Registrar of Vital Records.

Typiskt, för att få en transaktion tillstånd, måste folk gå till kontoret för folkhälsan med döden certifikat för den avlidne. Om dödsattesten godkänns, kan disposition uppehållstillståndet vara ifylld. Många disposition tillstånd är utformade med en checklista att förfoga alternativ som kremering, begravning till havs, begravning, donation till vetenskaplig forskning, och så vidare, med relevanta rutor som kontrolleras av den person som fyller i disposition tillstånd. När disposition tillståndet är ifylld, bemyndigar den även transport av kvarlevorna till sin slutdestination, som måste anges om disposition tillstånd. I vissa delar av världen, sörjande föredrar att lämna information om hanteringen av kroppen till en begravningsentreprenör. I dessa fall tar begravningsentreprenör hand säkra dödsattesten och ansökan om disposition tillstånd. Eftersom begravningsentreprenörer har stor erfarenhet inom detta område kan de utföra normalt uppgiften snabbt och med ett minimum av krångel, så att kroppen kan begravas omedelbart.

Men i många områden, människor som vill ta hand om sina egna döda får göra det, så länge de fyller i lämplig pappersarbete. I områden där människor vill ta hand om avlidna anhöriga, kan det vara en god idé att forska i administrativa detaljer i förväg för att säkerställa att det inte blir någon hakar vid tidpunkten för dödsfallet, och det kan bidra till att skapa kontakt på hälsan avdelning, eftersom tjänstemän kan vara vana vid hantering av dödsattester och tillstånd förfogande för att hjälpa individer.

är en typisk disposition tillstånd undertecknas antingen av de begravningsentreprenör hantering disposition eller familjemedlem som har tagit hand om situationen. Det omfattar det fullständiga namnet på den avlidne tillsammans med hans eller hennes födelsedatum och död och var död. Relevant ruta avseende det sätt på dispositionen är markerad, och den person som fyller i tillståndet också fyller ut den plats där dispositionen skall äga rum. Om kroppen skall transporteras från staten eller landskapet, kommer detta också att anges, med tjänstemän vid slutmålet honoring dispositioner tillståndet när den avlidnes anländer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.