Vad är Tower of London?

The Tower of London är ett historiskt slott område som ligger på stranden av Themsen i London, England. Det har varit ett antal funktioner historiskt, från ett fängelse för hög profil fångar inklusive Elizabeth I till ett permanent hem för Crown Jewels of England. Tower komplexa är öppen för besökare, och det finns ett antal utställningar av historiskt intresse på webbplatsen. Många besökare till London om att göra Tower of London stopp på sitt besök. Det formella namnet på Tower of London är Her Majesty's Royal Palace and Fortress Tower of London, även om detta ännu är lite för missvisande, eftersom det finns faktiskt ett antal torn på komplexa. Kanske mest kända är Vita tornet, som byggdes i mitten av området av Vilhelm Erövraren på 1078. Befästningar lades till av både Richard Lejonhjärta och Henry III, skapa komplex av murar, torn och moating som besökare kan se idag. Henry III dessutom visade en del av Tower of London i ett kungligt residens, men det är inte längre används för detta ändamål. The Tower of London är kanske en av de mer kända befästningarna i London, på grund av sin lång och komplicerad historia. Det är förmodligen mest känd för sin funktion som ett fängelse och utförande plats för fångar av hög rang. Många av dessa fångar fördes till Towern genom Traitor's Gate, en ingång på vattennivån i Themsen, som tillåter människor att vara diskret föras in i tornet utan att väcka allmän uppmärksamhet. Många fångar tillbringat längre perioder i Tower of London och ett antal av deras skrifter och teckningar från dessa perioder kan ses på displayen i Towern i London. p

Hängningar utfördes på Tower Hill, en upphöjd plats på den nordvästra delen av området. Några avrättningar har genomförts inom Tower komplexa, Anne Boleyn, till exempel, avrättades på Tower Green. Utan tvekan, väggar Tower of London var vid ett tillfälle används för att visa huvuden avrättade, ett vanligt under medeltiden.

På 1300-talet, Tower of London blev också den tjänsteman som innehar plats för kronjuvelerna. Också kort fungerade som ett menageri, en mynta och en Armory. Pengar och guldtackor förvarades också i Tower of London, förmodligen eftersom det är oerhört säker.

Två inslag i Tower of London ofta stå ut till gästerna. Den ena är den traditionella vakt, den Beefeaters, som ansvarar för bevakningen av Tower of London och ge stöd till besökare. Den Beefeaters leder ofta turer i Tower of London för gäster. Ett annat särdrag är att korpar finns på webbplatsen. Fåglarna sägs vara en symbol för den brittiska monarkin, påstås kommer Monarki falla om korpar flyger iväg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.