Vad är Secret Service?

Som en del av finansministeriets avdelning för USA: s regering, är det Secret Service som ofta förknippas med som ger skydd för nuvarande och tidigare presidenter, samt medlemmar av den närmaste familjen av den sittande presidenten och tidigare presidenter. Förutom att ge skydd till centrala statliga tjänstemän och deras familjer, även om Secret Service är ofta att de ger skydd tjänster för besökande statsöverhuvuden, kandidater i kommande presidentvalet och andra skyddande uppdrag som behövs. Secret Service spelar också en viktig roll i arbetet med att begränsa driften av förfalskning verksamhet inom landet också.

Ursprunget av Secret Service kan spåras tillbaka till tiden strax efter det amerikanska inbördeskriget . Vid den tiden en stor del av valuta som var i omlopp i landet är i själva verket var förfalskade. Den 5 juli 1865, skapades Secret Service under ledning av Department of the Treasury och i uppdrag att avskaffa den stora spridningen av förfalskning verksamhet inom landet. Vid mitten av 1870-talet hade USA Secret Service minskade kraftigt produktion av falska sedlar i nationalstaterna, samt skapa en ram som hjälpte till att innehålla hot om förfalskning undergräver ekonomin.

Efter mordet på president William McKinley 1901, krävde offentliga protester att regeringen vidtar åtgärder för att skydda livet på någon nuvarande fylla på kontoret eller president. Kongressen gjorde Secret Service ansvarar för att utföra denna uppgift 1906. Med tiden utökades det skydd som erbjuds av tjänsten till familjemedlemmar och andra personer viktiga för funktionen av regeringen. Med dessa nya uppgifter, var möjligheten av Secret Service att interagera med och funktion inom jurisdiktioner av statliga och lokala brottsbekämpande avsevärt.

Vid olika tillfällen under den 20: e århundradet, Secret Service har anmodats att tilldela hemliga agenter för att ge skydd för viktiga dokument, besökande statsöverhuvuden, och viktiga konstverk som förs in i USA för offentlig förevisning. Utbildning som en hemlig agent med Secret Service är bland de mest intensiva och omfattande utbildningsprogram som finns, med endast en liten del av de sökande som godkänns för programmet, och ännu färre personer som genomför utbildningen. har Myndigheten för Secret Service när det gäller ekonomiska frågor i USA också expanderat under åren. Mot slutet av 20-talet tilläts Secret Service ytterligare befogenheter att utreda frågor som rör fall av falsk identitet, kredit bedrägeri och bedrägeri med användning av bankkort bankkort. Secret Service beviljades också befogenhet att utreda frågorna kring alla federalt försäkrade finansinstitut, inklusive besparingar och lån operationer.

Idag upprätthåller Secret Service en närvaro på ett antal platser runt om i USA, liksom en rad sambandskontor på internationella platser. Bland några av de internationella områden av Secret Service anläggningar är så kända städer som Paris, London, Rom, och Bangkok. Med närmare fem tusen anställda, är det organ som består av en pool av välutbildade experter inom så skilda områden som psykologi, kriminalteknik, säkerhet, elektronik och kommunikation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.