Vad är Private First Class?

En privat första klass är en junior tog värvning medlem av USA: s styrkor. Inom armén, faller ett privat förstklassig mellan en privat och en korpral i rang, medan USA Marines Corps platser denna ranking mellan de privata och Korpralen. Junior värvas automatiskt uppnå denna ställning efter en viss tid av tjänst, även om automatisk befordran kan skyndade i vissa fall.

Under normala omständigheter, uppnår någon rang av privata första klass (PFC) efter 12 månaders tjänst, och fyra månader i rang privata. Han eller hon kan få del av detta inom en kortare tid med några högskoleutbildning eller ett betydande resultat i Boot Camp. Uppnå en hög rankas i organisationer som örnen scouterna också kan resultera i en snabbare avancemang genom de lägre skikten av militären. I armén är PFC den tredje lägsta värvats rang, som utsetts till E-3. Mot Marines, beteckningen E-2 används, vilket återspeglar det faktum att den privata första klass är den näst lägsta värvat rang. Värvade män i allmänhet att försöka röra sig snabbt genom de lägre klasserna så att de kan få tillgång till bättre löner och mer intressant, utmanande positioner som gör det möjligt för dem att utnyttja de kunskaper de lär sig under sin militärtjänstgöring.

Ledamöter av armén med en privat förstklassig rankning bära ett emblem som inbegriper ett enda Chevron och en rocker. The Rocker säkerställer att rang är inte förväxlas med lägre rang privata. I Marines, är en enda Chevron sliten. Som en allmän regel, desto insignier någon bär, desto högre sin militära rang, sparrar addition och rockers visar en motsvarande högre rang. Medlemmar av de väpnade styrkorna bär också ytterligare enhetliga symboler inklusive krage insignier, visar specialiteter och militära dekorationer.

under Natos ranking system som används för att standardisera och förena de väpnade styrkorna i olika NATO-medlemmarna är den privata första klassen kallas OR-3 i armén, eller OR-2 i marinkåren. Denna ranking system används för att se till att leden är klart över ett brett antal tjänster, så att människor tjänar på lämplig plats när de deltar i NATO-uppdrag. OR-3 är jämförbart med rankas som KORPRAL i Storbritannien, Kapral i Polen, och Seersant i Estland, medan OR-2 är likvärdiga med de franska Matelot breveté, den kanadensiska lättmatros, och den danska Marineoverkonstabel .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.