Vad är National Guard?

Det finns många komponenter i National Guard, däribland Air National Guard, gemensam användning av termen är att beskriva US Army National Guard. Varje stat har sin egen Guard trupper, som kan aktiveras av guvernören i den staten i händelse av katastrof eller annan nödsituation, exempelvis en orkan eller terroristattack. är National Guard ska göra just vad namnet säger, "vakta nationen. " Ändå är det oftast så att en stat åt gången. Namnet är något förvirrande för människor som kanske inte minns samhällslära lektioner. Många människor antar att eftersom det kallas för "National" Guard, är det enligt federal kontroll.

Faktum är att den federala regeringen, kan liksom andra statliga myndigheter, inte ta kontroll över trupperna eller skicka in utanför National Guard trupper om inte guvernör i en stat under nödsituation begär hjälp utifrån. I nöden, en del människor uttrycker ilska över detta faktum, särskilt om landshövdingen inte agerar snabbt, men det finns goda skäl för denna politik. I grunden är denna regel på plats, och Uppbåd lagen utvecklades, att försäkra att den federala regeringen inte kunde använda beväpnade trupper mot U. S. medborgare. Efter inbördeskriget skapade kongressen Uppbåd lagen är avsedda att skydda USA: s långvariga prejudikat att hålla militära och civila makt separat. Den PCA förbjuder väpnade federala styrkorna, inklusive National Guard, används i en inhemsk sätt utom under särskilda omständigheter. Det finns dock när tiderna väpnade styrkor, inklusive National Guard, kan utnyttjas för inrikes brottsbekämpning. Ibland kallad , som dock inte förväxlas med den allmänt kända definitionen av en milis, varje lands del av National Guard kan agera självständigt. Guvernören i varje stat, är i huvudsak "Commander" av hans eller hennes tillstånd's Guard, såvida Guard inkallas till federal tjänst. I en naturkatastrof, eller som en reaktion på laglösheten såsom upplopp, den Guvernören kan aktivera National Guard att stödja brottsbekämpning. Vid en nödsituation måste guvernören också ge tillstånd innan National Guard trupper från andra stater kan komma in i staten, och guvernören måste ge myndigheten till den federala regeringen om att begära federal hjälp.

Ej att förväxlas med reserverna, driver National Guard på ungefär samma sätt som reserverna. Den Guard är en viktig källa av trupper, redskap och tillbehör, samt erfarenhet. National Guard trupper finns till hands vid redo när problem strejker och Guard består av män och kvinnor precis lika hängivna som de i aktiv tjänst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.