Vad är Murder Incorporated?

På 1930-talet och 1940-talet använde journalister termen "Murder Incorporated" att hänvisa till en samling kontrakt mördare som arbetade för den organiserade brottsligheten i USA. Members of Murder Incorporated begått otaliga mord på order från personer i folkhopen, dessa mord var utformade för att skydda och sekretess av organiserad brottslighet. Vissa journalister kallade dem som deltar i gruppen "Brownsville Boys", en anspelning på trakten som många av dessa män kom från.

Members of Murder Incorporated benämnt sig själva kombinationen, förmodligen referering deras gemensamma arbete på uppdrag av några av de största siffrorna i amerikanska organiserade brottsligheten. Den högeffektiva medlemmar Murder Incorporated arbetade under hela 1930-talet, acceptera beställningsmord från hela USA och reser till dunkla hörn nationen att utföra sitt arbete. Slutändan kollapsade organisationen 1940, på grund av en rad dödsfall, åtal, och vittnen som kom fram för att bistå brottsbekämpande.

Mål of Murder Incorporated träffar ofta gängmedlemmar, informatörer, embezzlers, och andra som rubba den organiserade brottsligheten i Amerika. En handfull mäktiga mob familjer kontrollerade maffian underjorden mycket hårt, och de gjorde inte tolerera avvikelser som skulle kunna utgöra ett hot mot säkerheten i folkmassan. Vissa Murder Incorporated träffar gjordes mycket offentligt, att sända ett tydligt budskap till andra som kanske funderar beteende som skulle kunna hota det status quo i den kriminella undre världen.

Ofta gjorde en lönnmördare vet inte hans offer, han litade på uppgifter från den person som beställt träffen. I vissa fall gjordes mord i städer långt från hemmet både offer och mördare, vilket gör det mycket svårt att knäcka Murder Incorporated fall, eftersom spåret normalt gick kall innan rättsvårdande ens funnit det. Rädsla för repressalier hindrade också folk från att tala ut, vilket gör det mycket utmanande att bygga upp och väcka åtal mot medlemmar av kombinationen.

Några kända medlemmar av Murder Incorporated inkluderar: Martin "Bugsy" Goldstein, Louis Capone, Harry Maione, Vincent Mangano, och Johnny Dio. Några av männen i gruppen utvecklat sin egen distinkta stilar för att ha mördat sina offer och lämnar ett telefonkort, så att säga. År 1940 började en serie brottmål för medlemmar av gruppen, och flera av männen dömdes till döden för sina brott.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.