Vad är Back Door finansiering?

praxis bakdörr finansiering, en gång en vanlig företeelse i de flesta myndigheter, inte längre är anställda över hela linjen. I grunden är bakdörren finansiera en praxis att tillåta en myndighet att ta upp lån från amerikanska finansdepartementet som ett sätt att få finansiering utöver budgeten och anslag som för byrån av kongressen. Här är ett par exempel för att illustrera när bakdörren finansiering kan anses vara ett klokt val.

Generellt sett är statliga utgifterna förväntas de gränser som anges närmare i kongressvalet anslag som utvidgas till varje organ eller avdelning inom strukturen av den federala regeringen. Det finns dock en insikt om att ovanliga omständigheter kan uppstå som utöver anslagen. Ett exempel på en ovanlig omständighet skulle vara förekomsten av ett oväntade naturkatastrof som förskjuter ett stort antal medborgare. Under dessa typer av situationer, en statlig myndighet som skulle delta i övervakningen av välfärden för de fördrivna medborgare och medhjälp i någon sanering av drabbade området skulle kunna tillämpas på staten för extra anslag för att klara uppgiften.

Även idealisk för att hantera naturkatastrofer och andra typer av interna katastrofer, bakvägen finansiering har ibland använts som ett sätt att kringgå de riktlinjer och förfaranden som införts av Förenta staternas kongress i samband med fastställande budget begränsningar för varje regering byrå. När det gäller statliga myndigheter, bakvägen finansiering var ibland möjligt utan understöd röstar medborgarna i den staten, trots det faktum att återbetalningen av lånet skedde oftast genom att använda lokala och samlingar statlig skatt. Som ett sätt att eliminera användning av bakdörren finansiering för detta ändamål, den federala regeringen medverkar i genomförandet av striktare riktlinjer och kvalifikationer att en myndighet måste uppfylla innan för närmandet till statskassan.

Även bruket av bakdörren finansiering är långt ifrån lika utbredd, vilket den var under årtionden tidigare, finns det fortfarande mekanismer som möjliggör denna typ av finansiering skall ske. Däremot är processen mycket mer detaljerad än tidigare, med följden att bakdörren finansieringen är mycket mer sannolikt att sökas när det inte finns andra sätt att hantera en händelse som inte skulle ha varit möjligt redovisas i en driftsbudget. I syfte att utnyttja statliga medel på bästa sätt, att sätta gränser för tillgången på bakdörren finansiering har visat sig vara till gagn för amerikanska medborgare i hela landet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.