I politiken är Vad Stumping?

Politiker på kampanjen leden sägs vara stumping, eftersom de passerar landet levererar tal och gå på möten. En stubbe tal, själva stommen i stumping, syftar till att övertyga publiken att stödja en kandidat, genom omröstning och donationer kampanj. Stumping används också ibland i andra sammanhang, men oftast hänvisas till den politiska mening. Stumping åtföljs av en lång tradition, och de flesta kandidaterna att anställa särskild personal för att skriva och förfina tal, och en stor del av kampanjen medel används för att stödja stumping resor. Det är teori att termen "stumping" kom till eftersom en stubbe ger en bra plattform att stå på när han talade. Särskilt på landsbygden, kan kandidaterna ses huvud högre än en folkmassa medan de talade om det står på en stubbe. I mer fast områden, förmodligen en plattform byggdes för stumping syften, men frasen fastnade. I Storbritannien är politiker sägs vara "på TALARTRIBUN," med hänvisning till en plattform som traditionellt används av kandidaterna att ta itu med parlamentet.

Stumping är en avgörande del av kampanjer, och en möjlighet för potentiella väljare att träffa kandidaterna. Flesta politiker anser att ingen stad är för liten för stumping grund av den extra exponering ges till kampanjen. Förutom att använda medryckande tal, har många sökande kommit fram till olika stumping jippon, som att ta ett tåg turné i USA och levererar ett anförande vid varje stopp. Dessa turer är ofta en så kallad "whistle-stop turer" och var särskilt populära i den gyllene tidsåldern för järnvägar, även om de fortfarande används idag i kampanjer. P

Stump tal är oftast utformade för att användas i flera platser med små förändringar, som förmedlar samma grundläggande idéer vid varje hållplats. Begåvade anställda kommer omarbeta talet något för varje plats, subtilt ändra fokus som behövs. En lyckad stump tal kräver viss kunskap om området där det har bedrivits, och flera övertygande krokar för att hålla publiken engagerad. Förutom att vinna väljare, stumping är också utformat för att samla in pengar till politiska kampanjer. På de flesta områden är publiken uppmuntras att donera till kampanjen för att stödja de ideal den representerar. Även donationer från privatpersoner förmodligen inte närma sig dem från stora företag, de flesta politiker är medvetna om att även små bidrag är viktiga. Vidare anser de flesta väljare som ge ekonomiskt stöd kommer också att ge stöd i valet, att rösta för de kandidater de bidra ekonomiskt och uppmuntrande vänner och arbetskamrater att göra detsamma.

Stumping är en integrerad del av politiken i de flesta länder, med politiker förstå värdet av den personliga besök i en kampanj. Bygga ett samband med omröstningen basen kommer att göra en kampanj större chans att lyckas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.