Hur får jag ett INS Photo?

En INS bild är ett porträtt fotografi krävs för USA Citizenship and Immigration Services (USCIS). INS är kortformen av det tidigare namnet på denna byrå, som brukade kallas "Immigration and Naturalization Service (INS). Denna byrå är ansvarig för att hantera alla ansökningar om medborgarskap eller arbetstillstånd för USA. Fotografisk identifiering krävs för ansökan och är knuten till både tillfälligt och permanent medborgarskap identifiering dokumentation. Det finns fyra krav på ett INS foto: storlek, papper, ton, och autentisering. Alla dessa exakta kraven måste vara uppfyllda för fotot skall godkännas. För att accepteras som ett INS foto måste bilden vara två inches två inches (5. 1 cm x 5,1 cm) och i färg. Fotopapperet måste vara tunn och skriva ut måste vara tydliga. Ingen retuschering eller öka på fotot är tillåtet och baksidan av fotot skall bära identifikation av fotografen.

För att få en INS bild du måste träffa en professionell fotograf, få två kopior, kolla bilderna för efterlevnad och lämna den nödvändiga blanketter. Kraven för fotot är baserade på ett behov av enhetlig bild format för INS databasen. Genom att använda samma format och layout, kan programvara program skapas för att jämföra bilder över andra system fotolegitimation. Tekniken för ansiktsigenkänning växer, men kommer alltid att ge den mest exakta resultat om bilderna uppfyller en viss layout. är Fotografen krävs för att skapa en bild med hela ansiktet, öppna ögonen och framifrån av personens ansikte. Fotot måste visa hela huvudet, från toppen av håret på undersidan av hakan. Bilden måste vara centrerad och ögat höjd är mellan 1 1 /8 och 1? inches (2,8 cm till 3,5 cm) från botten av bilden. Bakgrunden skall vara vit eller off white.

I ett INS foto, måste frågan vara klädd i vanliga kläder. Hattar och mörka glasögon är inte tillåtna. Dessutom bör personen ha en enkel ansiktsuttryck, så att de är lätta att identifiera. Glasögon är tillåtna, så länge linser inte dölja motivets ögon.

Se till att fotografen tecken på baksidan av båda fotografierna. Underskriften måste innehålla företagets namn och fullständiga adress. Var noga med att lämna in blanketter i god tid, eftersom bilderna är endast giltiga i sex månader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.