Vilka olika Police Officer Rankings?

olika polis rankingen finns är baserade på den historiska bakgrunden i varje land. Flesta ranking system bygger på militära grader, som har en lång historisk tradition att utnyttja. Många poliser praxis grundar sig på militära traditioner. I USA finns tre polis rankingen inom den övergripande hierarki: Rike, barer och stjärnor. Det finns skillnader mellan de federala, statliga och lokala brottsbekämpande organisationer, men alla prenumerera på denna grundläggande struktur. I linje med en typisk militär organisation, alla nyanställda start i orankade positioner. Inget belopp av utbildning eller arbete utanför erfarenheter kan en ny medlem till start i organisationen i en rankad position. Den Underdivision nivå omfattar alla vanliga poliser, detektiver eller inspektörer och arbetsledare skift. Det finns flera betal kvaliteter och nivåer av erfarenhet, men dessa ståndpunkter är alla utan rang. När man tittar på de olika rankningar polis, är det viktigt att komma ihåg att de flesta anställda kommer att ske på lägre nivåer. Som en konsekvens av detta är motiverande verktyg som ingår i strukturen för att uppmuntra folk att flytta upp organisationen.

För att få en position som en detektiv, extra kurser och examina krävs. Dessa kurser kan inte slutföras utanför de brottsbekämpande myndigheterna. Dessutom finns ett visst antal års yrkeserfarenhet som krävs innan en sökande har rätt att ta kurser. Liksom i det militära, är erfarenhet avgörande för avancemang struktur.

Staplarna nivå har två typer av lägen: löjtnant och kapten. Barerna är fastsydda på den övre vänstra axel för den regelbundna och klädsel enhetlig. En löjtnant har en silver eller guld bar. De är ansvariga för tillsynen av sergeanter, en hel trupp eller skift eller ens precincts. En kapten har två guld eller silver barer på sina uniformer. De ansvarar för en polisstation, men det kan utvidgas till att omfatta flera special avdelningar. I mindre brottsbekämpande organ, kan de vara ansvariga för en hel division. på stjärnorna nivå, ju fler, desto högre rang. En stjärna används för en inspektör eller Commander, vilket är en nivå ovanför kapten. De är ansvariga för flera divisioner. Två stjärnor används för biträdande polischefen eller biträdande kommissionär. Detta motsvarar en stor general i den amerikanska militären.

ett trestjärnigt rangordning är biträdande polischefen eller biträdande kommissionär. Detta motsvarar en generallöjtnant. De har vidare ansvar för hela organisationen. Av alla de olika polis ranking, fyra stjärnor är den högst rankade position. Polischefen kommissionär eller sheriff håller den här titeln.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.