Vilka är de olika brottsbekämpande myndigheterna?

brottsbekämpande myndigheterna arbetar på lokal, statlig och federal nivå för att hålla ordning och skydda medborgarna. Polispersonal närvara vid olycka scener och andra katastrofer, genomföra sök-och räddningsuppdrag, och utbilda allmänheten om säkerhet och andra frågor. Arbetet med en polis är en som kräver att en person ska vara fysiskt och psykiskt passar, samt med god karaktär.

City polisen är bara ett exempel på de brottsbekämpande organen. Officerare och detektiver har behörighet inom stadens gränser att upprätthålla lagen och utreda lokala brott. Brottsbekämpande myndigheterna även styrkor statspolisen. Denna kraft har jurisdiktion över hela staten, och är vanligtvis ansvar för brottsbekämpning på statliga vägar. State polismyndigheter kan erbjuda fortbildning för rekryter för krafter som är för små för att utföra denna funktion själv, samt tillhandahålla tjänster skydd för delstatens guvernör.

statspolisen får driva ett vatten enhet, känd som Marine Patrol, Harbor Patrol, eller vatten polisen. Dessa poliser är ansvariga för den allmänna säkerheten på sjöar och floder. De ger säkerhetsinformation till båtfarare samt att utreda brott som sker på eller nära vattnet. Räddnings-eller sökning och återvinning är en del av den marina Patrol uppgifter, och vissa av deras tjänstemän kan dyka utbildning för att utföra dessa uppgifter.

Filialer till militären har sina egna brottsbekämpande personal. Militärpolis är en speciell polisstyrka som utreder brott där militärer och kvinnor. I vissa länder är den lokala polisen en som har jurisdiktion över medlemmar av militären, liksom civila. Ett exempel på denna typ av brottsbekämpning är det franska gendarmeriet. är federala brottsbekämpande organ som deltar i gränssäkerhet och nationella säkerhetsfunktioner. Tulltjänstemännen är ansvarig tullbestämmelser, liksom andra federala lagar. De har rätt att vända sig bort presumtiva besökare som försöker komma in i landet olagligt, gripa smuggling kommer till eller lämnar landet, och se till att rätt mängd av tullar uppbärs vid import.

The Federal Bureau of Investigation (FBI) är ett exempel på en federal rättsvårdande myndighet som ansvarar för att utreda ett antal olika typer av kriminella förseelser, däribland brottslighet, organiserad brottslighet, terrorism och ekonomisk brottslighet. Denna byrå är också ansvarig för att utreda anklagelser om offentlig korruption, större stölder och våldsbrott. FBI ger också laboratorietjänster till andra brottsbekämpande organ landet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.