Varför är Donkey en symbol för partiet?

Innan jag till svaret på denna fråga, bör vi ta itu med först en terminologi fråga-skillnaden mellan det "Demokratiska partiet" och "Demokratiska partiet". Egennamnet vänster om mitten politiskt parti i USA är det demokratiska partiet. Vissa människor, däremot, kallar part demokratiska partiet ur enkla förvirring. Andra kallar det Demokratiska partiet med retoriska skäl. maskot eller symbol för det demokratiska partiet, eller rättare det demokratiska partiet i USA är åsnan. Symbolen var ursprungligen inte tänkt att vara smickrande. Även många kredit politisk karikatyrtecknare Thomas Nast med sin tillkomst under 1870-talet faktiskt hade partiet använt åsnan innan. Under 1828 presidentvalet, hade motståndarna Andrew Jackson kallade förolämpande honom en idiot, och Jackson beslutat att ta upp den mantel av denna förolämpning och använda den till sin vinst. Jackson använde symbolen är hans kampanjmaterial, enas åtminstone delvis med sina motståndare att han var "envis. "

Republikanerna fortsatte att använda symbolen som en kvasi-förolämpning under flera decennier, kanske påverkar Thomas Nast berömda tecknade 1870, som publicerades i den amerikanska tidskriften Harper's Weekly . Populariteten av symbolen fast, och senare, Nast använt skildringar av både elefant och åsna tillsammans, för att representera olika argument mellan demokratiska och republikanska partierna. Det republikanska partiet har antagit elefant som officiell maskot, men demokraterna, även om de använder åsnan på en hel del material, har aldrig gjort åsnan officiell symbol för det demokratiska partiet. Det finns flera sätt maskot eller symbol för det demokratiska partiet kan tolkas. Åsnor verkar sakna styrka, intelligens och reserven elefanten. Samtidigt kvarstår de demokrater blev en mer populistiskt orienterade parti enkelhet åsnan, och dess ursprung arbetshäst göra någon mening. Dess ödmjuk karaktär i kontrast till hur det tolkades ofta av republikanerna-så högt, envis, dumt och ointelligent. Å andra sidan, den kloka och starka elefant ofta ses av demokrater som alltför stora, potentiellt oförståndiga och uppsvälld. Du kommer att se massor av representationer av åsnor och elefanter som symboler för deras respektive partier. Dessa maskotar som fortfarande används i stor utsträckning av tecknare att skildra många olika konflikter mellan parterna. Tolkningen av åsna som skildras av det demokratiska partiet är mycket enkel, med färgerna rött, vitt och blått, och tre stjärnor över åsnan kropp. Det är något mer detaljerad än den klassiska rendering av republikanska elefanten.

Ofta noteras som en intressant punkt, är uppfattningen att båda parter valde maskotar som inte var smickrande. Av extra intresse är att populariteten av symbolen för det demokratiska partiet, liksom att det republikanska partiet, kan vara direkt kopplad till den politiska teckningar av Thomas Nast. Medan hans arbete kritiserade parterna, båda parterna kunde använda som negativ kritik på ett positivt sätt-en värdefull färdighet i politiken, för att vara säker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.