Vad är en regering Background Check?

När amerikanska medborgare väljer att arbeta för den federala regeringen i befattningar som kräver tillgång till sekretessbelagda uppgifter, är de skyldiga att genomgå en intensiv kontroll regering bakgrund. Office of Personnel Management (OPM) ansvarar för genomförandet av flertalet kontroller regeringen bakgrunden till de flesta federala byråer och deras entreprenörer. Ett dekret som undertecknades av president Eisenhower 1953, gav OPM och andra myndigheter befogenhet att reglera säkerheten för federala personal med hjälp av bakgrundskontroller. Regeringen säkerhetsprövning som inte utförs av OPM vanligtvis utförs av Försvarsmakten eller Federal Bureau of Investigation (FBI). Det organ som utför kontroll regeringen bakgrunden har i första hand att se till att sökanden är tillförlitlig, pålitlig och lojal mot USA. Till vilket djup de undersöker en sökande beror på den position som har ansökt om. Positioner som kräver mest tillgång till sekretessbelagda uppgifter och att ge arbetstagaren möjlighet att göra de individuella skada, kräver en kontroll regering bakgrund av den största räckvidden. är en statlig background check anses vara den mest omfattande av bakgrundskontroller, är det därför betraktas som mycket störande av många människor. Det första steget i en regering säkerhetsprövning kräver en sökande att fylla i ett frågeformulär säkerhet som har mycket personliga frågor om det. Dessutom måste de sökande skall lämna fingeravtryck, så deras utskrifter kan skrivas in i datorerna hos FBI och bekräfta att de inte är brottslingar.

Nästa, intervjuare som fungerar för beroende på vilket organ som utför kontrollen regeringen bakgrunden finna och lokalisera personer som noterat på säkerhet frågeformulär och andra som inte får, så de kan ha en objektiv grund av en sökandes karaktär. De kommer att intervjua en sökande vänner, familj, bekanta, nuvarande arbetsgivare, tidigare arbetsgivare och någon som de kan hitta för att ge personlig information till dem om en sökande.

Dessutom kommer en kreditupplysning köras för att kontrollera att inga större kredit problem med en sökande. Flesta regeringen säkerhetsprövning ta minst 30 dagar, och många av dem 90 dagar eller längre. Längden på undersökningen beror på antalet kontakter som en sökande har utanför USA och de svårigheter som en intervjuare har kontakt med folk på en sökandes säkerhet frågeformulär. Efter det att relevant information har samlats in om en sökande, adjudications tjänstemän vid myndigheten kräva att utredningen kommer att utvärdera den information meddela sin rekommendation till lämplig personal eller säkerhetsavdelning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.