Vad är en Missing Man Formation?

en saknad man formation är en antenn manöver som är avsett att hedra döda eller saknade medlemmar av militären, särskilt piloter i flygvapnet. Detta militär heder är också ges till astronauter och ibland hög profil politiker som ordförande också. Många tycker den saknade mannen bildas ganska suggestivt och flytta, eftersom det är en dyster påminnelse om de döda eller saknade.

Ursprunget till den försvunna mannen bildandet ligger i första världskriget, när Royal Air Force ( RAF) besättning tagit för vana att göra en organiserad viadukt när de återvände till sina hem flygfält för att väcka markpersonal som de kom i. Under viadukt, skulle markpersonal noterar även hur många män hade återvänt från uppdraget, och eftersom layouten på ett tätt flygning formation är mycket styv, den markpersonal kunde lista ut vem som saknades.

Enligt RAF historia, den första officiella saknade mannen bildas som ett militärt ära förekom med döden av Red Baron, en berömd flygande ess i första världskriget. Piloter beslutat att anta en spontan hyllning till honom, utfört en viadukt, också känd som en förbiflygning, under vilken ett luftfartyg uppenbarligen saknas symboliserar Red Baron lämnar den värld levande. 1938 hade USA tog upp praxis, och det har sedan blivit vanligt vid framstående militära begravningar. Det finns flera sätt att utföra en saknad man formation. I vissa fall, flygplan flyger i en formation som saknar ett flygplan. I andra fall drar en pilot från en formation som flyger över platsen för en begravning eller minnesmärke, fungerar som en metafor för de stupade av saknade pilot. Sådana formationer kan användas för att fira tragiska händelser som attacken mot Pearl Harbor samt individuella dödsfall.

I likhet med andra militära hedersbetygelser finns det en strikt etikett till den saknade mannen formation, och endast vissa personer är tillåtna denna ära. Men civila piloter praktiken ibland egna saknade mannen formationer för att hedra stipendiaten piloter eller älskad lokala siffror. Flyger i formation är mycket utmanande och krävande, så lotsar vanligtvis praktiken denna manöver utsträckning innan de gör det framför en publik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.