Vad är en Diebold Röstning Machine?

Diebold omröstningsapparat är en produkt av Premier Election Solutions (ESP), tidigare känd som Diebold Election Systems Inc. PES är Diebold subsiadary som ägnar sig åt tillverkning och försäljning av rösterna maskinsystem. Bolagets röstknappar ansvarar för sammanräkningen av mer än tre fjärdedelar av alla röster i USA. Operativsystemet arkitektur som körs på röstsystemet är Diebold GEMS centrala tabulator. Detta sammanräkningen programvara, som sitter på toppen av en Microsoft Access databassystem, har kritiserats för uppfattade säkerhetshål och otillförlitlighet dess sammanräkningen statistik, det mest anmärkningsvärda exempel är den felrapportering från 2004 Presidentvalet i USA exit polls. Den Diebold varumärket går tillbaka till artonhundratalet, då företaget producerade robust bank valv. Så stark, faktiskt, att Diebold varumärke bygger till stor del av sin sentida framgång till den store Chicago Fire, när 878 Diebold säkerhetsskåp och deras innehåll var några av de få saker att överleva branden i takt. Därefter flyttade företaget in ATM produktion och sedan i ett automatiskt röstsystem när, under 2000 beordrade den brasilianska regeringen 186. 000 maskiner från Diebold brasilianska dotterbolag Procomp. Bolagets nå utvidgas till Nordamerika när år 2002 den amerikanska regeringen klarade Help America Vote Act, en 3,9 miljarder USD amerikanska dollar (USD) initiativ som syftar till att ersätta den otidsenliga hålkort och mekaniska maskiner nivå som i USA används vid den tidpunkten.

delstaterna Maryland och Georgien var de första att beställa det Diebold rösta när de i början av 2002 den tidigare köpt 13 MUSD dollar som röstar pekskärmsenheten och senare upplagd för 20. 000 Diebold-maskiner. Valet observatörer som övervakade valen i dessa två stater samma år rapporterade ett antal problem med AccuVote-TS programvara pekskärm som drivs som grafiskt användargränssnitt (GUI) av Diebold röstningssystemet går in för allt misstroendevotum. Bland de klagomål som plågat systemet var fenomenet "rösta hopping", som orsakades av en FN-systemet kalibreras pekskärm registrera en röst för en kandidat än den som den som röstar för avsikt att rösta.

År 2006 Chief Executive Officer (CEO) från Diebold Röstning Systems, Thomas Swidarski meddelade att Diebold namnet hädanefter tas bort från framsidan av sina röster system och med 2007 kommer företaget bytt namn till Premier Election Solutions.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.