Kan du påverka omröstningsresultatet en Superdelegat?

Superdelegates och unpledged delegater särskilda ledamöterna av demokratiska och republikanska partierna respektive, som kan anmodas att besluta extremt nära primärval att nominera en kandidat till ordförande. Demokratiska partiet har omkring 800 superdelegates, och kan ansvara för ca 20% av rösterna. Finns mycket färre unpledged delegater, drygt 100, i det republikanska partiet. Den republikanska jakten på en presidentkandidat måste vara exceptionellt nära för unpledged delegater att utgöra den avgörande faktorn i ett lopp, eftersom deras röster bara utgör cirka 5% av den totala delegat omröstning. I båda fallen kan det vara möjligt att påverka omröstningen i en Superdelegat eller unpledged delegat. Men du måste veta vilka dessa människor är för att göra det. För demokraterna, kan du räkna med mest demokratiska kongressledamöter, mest demokratiska guvernörer och demokratiska borgmästare från större städer som superdelegates. Vid tveksamhet om huruvida en person är Superdelegat, kan du kontakta Democratic National Committee (DNC) för att få listor. Förteckningar kan också postas som kandidaten dig stöd, och av ett antal TV eller webbplatser tidningen. Det mindre antal unpledged delegater till det republikanska partiet kan kräva mer searching; överväga att kontakta det republikanska partiet om du vill ha en lista. När en primär ras är riktigt nära, kan du prova på att påverka en Superdelegat att stödja din kandidat i valet. Tänk lokalt först. Du kan bli mer inflytelserik bland dem som förväntar dig att rösta på dem i kommande val. Till exempel, kontakta lokala senatorer, kan din statens guvernör, eller ditt distrikts representanter hus vara det bästa första val. Dessa är alla Superdelegat representanter som skall ha ert stöd i framtida val. Du behöver inte berätta en Superdelegat du kommer inte att rösta för dem i framtida val. Istället bara säg din kandidat preferens och orsaken /s varför du hoppas att Superdelegat kommer tillbaka din kandidat. Att visa respekt för superdelegates eller unpledged delegater och deras bidrag. Också vara medvetna om unpledged eller Superdelegat har redan lovat sitt stöd till en kandidat du inte stöd. Även om detta stöd är inte "officiell" tills en röst faktiskt rösterna vid konventet, kommer de flesta människor inte ändra sina sinnen, eftersom detta skulle förråda politiska allianser. Försök att sträva efter superdelegates som ännu inte officiellt stödde en kandidat.

Generellt en enda person, inte en mästare på att skriva övertygande, inte kommer att påverka unpledged eller superdelegates. Oftast behöver du en betydande brevskrivandet kampanj från ett antal personens komponenter för att skapa inflytande. Var medveten om att kandidaterna själva uppvakta dessa särskilda delegater också. Har aldrig nedvärdera den andra kandidaten eller komma med hot, och uppmärksamma er kandidat begäran inte att kontakta dessa delegater om de frågar.

Vissa delegater kommer att vara mer öppen för inflytande än andra, speciellt om de får ett stort antal förfrågningar från sina potentiella väljare i framtida kampanjer. Andra har redan sina sinnen består eller inte kommer att bestämma sig till det faktiska konvention, när de kommer att rösta med kandidat med flest delegater att bevara part enhet. Även när du inte kan påverka en Superdelegat, kontakta din politiska tjänstemän är ett utmärkt sätt att bli mer delaktiga i den politiska processen.

Thomas Jefferson gång konstaterade, "Det bästa försvaret mot demokratin är ett medvetet väljarna. " Innan du kontaktar din valda tjänstemän, vara säker på att du är fullt informerade om de frågor du vill trycka, särskilt register över motståndare i en primär lopp. Då, som Jefferson föreslår, använda den informationen för att delta i och försvara den demokratiska processen amerikanerna njuta av, genom att be om stöd från superdelegates eller unpledged delegater på ett medvetet, intelligent och respektfullt sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.