I politiken, vad Granskning Mean?

Termen prövning grundar sig på lagen i hästkapplöpning ha hästar bedömas av en veterinär för att kontrollera att de är friska och i gott skick för att köra ett lopp. Hästar med fysiska problem får inte kunna delta i ett lopp eftersom detta kan innebära en risk för hästen och dess ryttare. Vissa identifierbara förhållanden kan orsaka permanenta disbarment från framtida tävlingar. I politik är termen prövning kastas omkring med så mycket lätt ge råd om vem som ska satsa på i en hästkapplöpning. Själva termen ras är också tillämpas på politisk kandidat försök att bli vald, tänk om villkoren presidentvalet ras, guvernör ras, senaten ras, och du får bilden. Granskning kan faktiskt även omfatta kontroll på den fysiska hälsan hos kandidaten, men den innehåller också betydande undersökning i bakgrunden av kandidaten att analysera antingen osanningar kandidaten skulle yttra när man kör för politiska uppdrag, och att utvärdera potentiella problem i det förflutna historia den kandidat som skulle kunna vara ett ansvar för att försöka vinna politiska uppdrag.

Underlåtenhet att helt lämna ut problem som uppstått i det förflutna som kan ses på av allmänheten med onåd, särskilt om de används av det motsatta kandidat, kan lätt förlora ett lopp om problemet eller klibbigt utfärdandet av det förflutna (eller nuvarande) släpps till allmänheten. En kandidat kan försvara mot falsk information, vilket är svårt att förutsäga under prövning processen, men det är svårt att försvara sig mot information som är sant.

Parterna får särskilt arbetet med prövning för sökande, men så gör oberoende källor som media. I själva verket kan hitta något skandalöst eller tveksamt i den sökandes tidigare att arbetet inte bara för den part som driver kandidat och media, men också att invända kandidater och personal. Gräva upp smuts på dina motståndare är normalpriset på många politiska områden för att bevisa att du är överlägsen kandidaten.

Otillräcklig prövning kan lätt slå en kandidat från ett lopp. Upptäckten av tidigare senatorn Gary Hart's utomäktenskaplig affär när han sprang till presidentkandidat allmänt anses ha vållat honom att förlora i det primära valet till Michael Dukakis. Han hade fått stor ynnest för nominering innan detaljer om hans affär med Donna Rice släpptes.

Andra kandidater har lidit när kontroll förhistoria som avslöjar obehagliga detaljer om deras bakgrund. Dessa kan omfatta utvärderingar av kända Associates, ekonomiska frågor, och osanna påståenden. Kandidater kan också vet själva för att kunna hantera eventuella skulder som kan komma upp längs vägen. Att kunna omedelbart börja skadekontroll på berättelser uppstår under en kampanj kan planeras i god tid dessa berättelser (sanna eller falska) någonsin kommer att skickas ut.

Typer av prövning inkludera omfattande bakgrundsinformation kontroller, kontroller bakgrunden på Associates, utvärdering av uttalanden som gjorts i det förflutna, behandling av bokföring och ekonomisk bokföring och beteenden av större givare. Kandidater tenderar att gå bättre när det finns lite att avslöja om deras förflutna, utan skadliga försök att måla upp en kandidat i ett osanna eller ovärdig lätt kan fortfarande mosse ner dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.