Hur kan jag Mail Saker att människor i fängelse?

flesta fängelser tillåter fångarna att ta emot meddelanden, även om de objekt som kan skickas till fångar är vanligtvis starkt begränsad. För att skicka mail till en fånge, behöver du hans eller hennes adress i fängelset, och du kan vara bra att vända sig till fängelset för att ta reda på vilka poster som är tillåtna i fängelse post, som restriktioner varierar. Om du bara skicka ett brev, kan det skickas i ett vanligt kuvert, men om du skickar ytterligare material som stationära, frimärken, foton, eller skriver leveranser, bifoga den i ett kuvert Manila och tydligt märka den för postrummet personal . Var medveten om att alla inkommande fängelse post öppnas och kontrolleras, och att personalen kommer att beslagta förbjudna föremål.

Kraven för att ta itu fängelse post varierar beroende på där posten skickas. I allmänhet bör den första raden i adressen inkluderar fången fullständiga namn, tillsammans med en medfånge identifikationsnummer. Vidare bör fängelset namn och särskilda bostäder block fången att listas, tillsammans med stad, stat eller provins, och postnummer. Du ska aldrig bifoga kontanter, känsliga objekt eller andra värdesaker i fängelse post, eftersom de kommer att konfiskeras. Om du skickar leveranser till ett fängelse, se till att de får i fängelse post. Du kanske måste ringa till fängelset för att ta reda på utbudet riktlinjer. Normalt flesta fängelser tillåter fångarna att få skriva papper, pennor, stämplar, fotografier, gratulationskort, och nyhetsartiklar eller gräsklipp Internet. Om du utskick av material från Internet till en fånge, bör du klippa ut och klistra in materialet i en handling, som vissa fängelser kommer att beslagta material med en webbadress. Dessutom kan fängelse post innehåller obscent eller våldsamt material. Om du vill skicka böcker, de flesta fängelser kräver bokhandeln att posta dem direkt. Om du vill skicka pengar till en fånge, bör du använda ett fängelse-godkända företag banköverföring. De flesta fängelser ta en andel av pengarna som skickats till fängelser att komplettera den statliga offrets ersättningsfond, och fängelset kommer att ge mer information om detta. I allmänhet är den summa pengar som en gäst kan också få begränsade, så se till att be fängelse om det högsta belopp som du kan skicka till en fånge. Du kan också skicka kontroller eller postanvisningar i fängelse post, men de kan ta längre tid att klara, eftersom personalen måste behandla dem.

Vissa organisationer erbjuder relationer med kompisar fängelse penna, så att fångar med några vänner på utsidan fortfarande kan ha en möjlighet att få post. Stort antal webbsidor koppla personer som är intresserade av brevvänner med potentiella korrespondenter, och många Brevvän organisationer bearbeta alla sina pen pal-post via en central clearingorganisation, vilket innebär att den intagne inte kommer att ha din adress om du väljer att ge ut den. Riktlinjerna för post som skickas till brevvänner är desamma som för vanlig fängelse post.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.