Hur kan du se vem som vinner ett presidentval debatt?

Det kan vara svårt att säga vem som vinner ett presidentval debatt i många fall. Ofta är kandidater ganska nära och båda ger bra resultat, och media är vanligen snabb att utropa en vinnare, som sedan kan vederläggas av den allmänna opinionen och kandidaterna själva. Avgöra vem som vinner ett presidentval debatt kan komma ner till er personliga åsikt, eller kan du vara mer objektiva och besluta att även om du inte gillar vinnare, gjorde de verkar mer effektiva. Många medier ta snap enkäter direkt efter debatten att avgöra vinnaren, men efterföljande granskning av debatten genom förståsigpåare kan snabbt ändra resultaten av dem. kommer Ibland presidentvalet debatt poängsätts av en del kritiker på ett poängsystem. Debatten kan delas upp i varje avsnitt av frågor eller problem, med människor avgöra vem som vann varje enskilt segment eller fråga. Ändå är det svårt att fastställa kriterier för vad som utgör en seger. Några av följande frågor kan ställas för att fastställa vinnaren:

  är den kandidat som får i ett kärnfullt eller minnesvärd kommentar vinnaren?
  Gör en kandidat misstag eller verkar särskilt nervös?
  Gör båda kandidaterna glömma saker eller utföra dåligt utan någon tydlig skillnad?
  Som bäst förklarade sin position?

En annan fråga, särskilt i modern tid, är det sätt på vilket ett presidentval debatt visas. En TV-publik eller någon läsa en utskrift av en debatt kan ha en helt annan uppfattning om vem som vann än en person som faktiskt deltar i debatten och tittar på debatten från ett kort avstånd. Andra faktorer som inte är det faktiska innehållet i debatten kan också spela en roll för att fastställa vinnaren. En kandidat som inte är så stor talare, men som är mer sympatisk och snäll, kan förklaras som vinnare. En kandidat kan se ut eller låta mer "presidentvalet" och inger förtroende.

Kriterier för vad som utgör vinnande kan också vara olika beroende på varje kandidat. Dålig högtalare kan tänka sig ett presidentvalet debatt en vinna om de visar upp och inte göra några större fadäser. Utmärkta högtalare kan vara ute efter en vinst genom att kunna tydligt belysa deras motsats till en annan kandidat. I slutändan får så många faktorer avgör vinster eller förluster, och inte alla av dessa är direkt mätbara eller konstant. Vinnaren kan kanske den kandidat som vinner valet, men klar vinnare i debatten inte alltid bli president.

kanske en viktigare fråga för den genomsnittliga tittaren och speciellt hos befolkningen i genomsnitt är att se varje presidentval debatt med ett öga för att avgöra vilken kandidat bäst passar dina krav på president. Det är klokt att inte förlita sig på sina anföranden enbart för att avgöra detta. Efter debatter, använda oberoende platser faktum kontroll och organisationer för att se vilken kandidat presenterade sina mål sanningsenligt, eftersom kandidaterna kan blåsa upp sina egna politiska värde eller kan göra lögnaktiga påståenden. Det kan bidra till att lyssna på Pundit analys av debatter, men om du försöker göra en objektiv val, vara medveten om att media bias existerar. Det kan också bidra till att läsa hela texten i debatter att avgöra vilken kandidat var tydligare. Dålig skicklighet att tala inte nödvändigtvis betyda en person kommer att vara en dålig president, och goda allmänna kunskaper talar inte alltid översätta till bra ledarskap.

Kom också ihåg att ett presidentval debatt är bara ett mått på en kandidat potentiella värde som en president. Kolla kandidat hemsidor istället för att förlita sig på media ljud byte eller debatter. Du kommer ofta att få en mycket tydligare förklaring av vad en person tänker göra som president om du läser deras fullständiga planer, som normalt är tillgängliga på deras webbplatser.


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.