Vilka olika typer av statligt studiebidrag?

Generellt sett finns det tre huvudtyper av ekonomiskt stöd i USA som erbjuds blivande och befintliga studenter för att täcka kostnaderna för grundutbildningen högre utbildning på offentliga eller privata universitet och högskolor. De vanligaste av dessa är lån, vanligtvis låg ränta, som skall återbetalas. Stipendierna är vanligtvis tilldelas baseras på utomordentliga akademiska meriter och inte behöver återbetalas, heller. Den vanligaste formen av kostnadsfri utbildning finansiering för högskolestudenter är stipendier, som inte heller behöver betalas tillbaka. Det finns ett antal olika typer av bidrag för offentlig utbildning, inklusive behov och jobb-baserade.

För att få många av dessa bidrag måste studenten vanligtvis första filen programmet gratis för federala studiestödsnämnden (FASA) med den federala regeringen. Dessutom kan en person ansöka om statligt bidrag med olika lokala organisationer. I dessa fall kan studentens utbildning ses som något som har potential att gynna samhället. Normalt är statliga bidrag endast beviljas efter alla resurs alternativ för federalt stöd har uttömts. Det är ofta en god idé att diskutera finansiellt stöd optioner med ett finansiellt stöd officer vid högskola eller universitet studenten vill delta. Officeren kan peka på alternativ som blivande student kanske inte är medvetna om. En student kan ibland få ett bidrag direkt från högskola eller universitet han eller hon vill delta. Det finns också många webbplatser för att lista bidrag som kan gälla för en studerandes särskilda omständigheter.

flesta statliga studiebidrag är behovsbaserade. En student har ibland att träffa andra särskilda kriterier för att ansöka om vissa av dessa bidrag. Till exempel finns det många statliga bidrag som finns tillgängliga för människor som är del av en särskild etniska grupper, såsom Hispanics eller afroamerikaner. Dessa grupper har traditionellt ansetts vara en nackdel i Förenta staterna när det gäller att få högre utbildning. Två andra grupper som ofta är berättigade till särskilda bidrag från staten är kvinnor och militära veteraner. är andra statliga studiebidrag öronmärkta för studenter som vill gå in i ett yrke där det finns en stor efterfrågan på arbetskraft. De flesta anger att erbjuda en sådan elev bidrag hoppas att studenten kommer att stanna i sitt hemland för att utföra sitt yrke. På det sättet, när studenten tar examen och börjar arbeta i hans eller hennes valda området är det tänkt att han eller hon kommer sannolikt att bidra till staten och dess invånare.

Like federala bidrag, statliga studiebidrag är generellt öronmärkta för studenter med ekonomiskt behov som visar lovande potential. Under de traditionella fyra år under vilken man kan vara en undergraduate student, förnyelse av bidrag eller stipendier är inte nödvändigtvis automatiskt. Studenten vanligen krävs för att upprätthålla en bra eller utmärkt medelbetyg punkt fortsätta att få stöd eller bidrag som han eller hon har tilldelats förnyas varje år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.