Vilka är de olika typer av brottsbekämpning Uniforms?

Det finns olika brottsbekämpande uniformer för varje gren inom brottsbekämpningen. Beroende på vilka organ tjänstemannen arbetar med, kan den enhetliga variera kraftigt. Varje sektion beslutar också vilken utrustning att utfärda de enhetliga.

Enligt historiker, den första polisen utfärda uniformer brottsbekämpande var London Metropolitan Police Department. Denna byrå börjat utfärda uniformer under år 1829. New York blev den första polisinrättningen i USA att ha officerare uniformer 1853. Andra länder och jurisdiktioner har sedan dess gjort uniformer en del av sin poliskår.

Generellt uniformer är mörk i färgen med matchande byxor och skjortor. Cykel patrullen officerare kan vanligtvis shorts i varmt väder. Officerens outfit innehåller också en formell klädsel hatt normalt slitna för särskilda tillfällen eller vid begravningar.

rättsvårdande märken är standard på alla uniformer. Dessa märken identifiera avdelningen och namnet på den tjänsteman. En officer kan få en extra badge för det antal år som han eller hon har varit i kraft. Om en tjänsteman får en tilldelning eller särskild utbildning kommer personen få ett emblem som en form av erkännande. Övriga poster som ingår i uniformer brottsbekämpning är handskar, stövlar och hölster bälten. Flesta institutioner har särskilda jackor, liksom. Ofta är namnet på det organ som tjänstemannen arbetar med på baksidan av jackan med fet versaler. En viktig del av varje officer uniform är en skottsäker väst och kan döljas eller bärs utanpå uniformen. När dirigera trafik, officerare bära en orange väst. Detta hjälper föraren att se polis i vägen. Många byråer fråga gul nylon jackor för att hålla officer torr om att sticka ut i regnet.

Brottsplats utredarna som arbetar med brottsbekämpande myndigheter normalt inte en enhetlig standard. Vissa avdelningar kan kräva utredarna att bära uniformer brottsbekämpning när på en scen. Andra företrädare vanligtvis bara bära professionella klädsel. En utredare skulle också bära handskar och en avdelning för identifiering emblem.

Militärpolis uniformer är specifika för hans eller hennes militära gren. Denna personal har också hjälmar som har identifikation på framsidan. Befäl slitage arm märken och knappar för att ange rang.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.