Vad är skillnaden mellan en sheriff och en polis?

I USA, sheriffer och poliser utföra olika funktioner, trots att båda anses brottsbekämpande och de båda organisationerna kan samarbeta. Målet för båda är att främja medborgarnas säkerhet och välfärd för staten, genom utbildning, regelbunden patrullering, och brottsutredning. Den exakta skillnaden mellan en sheriff och en polis varierar något från land till land, vilket kan leda till förvirring.

Ordet "Sheriff" härstammar från den gamla engelska begreppet "fylke Reeve," en man som såg ut för de intressen kungen i en shire, eller District, England. Den fylke Reeve kan ha ibland befann sig i opposition till det lokala samhället, eftersom positionen gällde suveränitet och statens intressen. Åtminstone sedan 1600-talet i Amerika, termen "Sheriff" har använts för att hänvisa till en brottsbekämpande myndighet.

Polis har sitt ursprung i 1700-talet med att upprätthålla lag eller "politik. " Självklart, lokala poliser som såg ut för samhället har funnits mycket längre. Men i slutet av 1600 och början av 1700-talet, män som arbetade ett "beat" verkställande lokala lagar började växa fram, och de började bli känd som poliser. En av de första riktigt organiserade polisen var Metropolitan Police i London, varefter många regionala polisstyrkor modelleras.

Poliser har en begränsad lokal behörighet, vanligtvis inom gränserna för en stad. Inom deras jurisdiktion, polisen leta efter för allmänhetens säkerhet, Värdera och arresterar människor fall. Polisen utför även en mängd offentliga tjänster inklusive säkerhet utbildning och säkerhet inom stadens gränser. I en storstad, kan polisen ha ett utbud av specialiserad personal i avdelningar såsom Bomb Squad eller kravallpolis. En sheriff, däremot, tillämpar lagen på ett län eller stat. I USA är sheriffen en vald ämbetsman, och han eller hon svär i en ASSORT suppleanter som har liknande befogenheter. Sheriffer patrullera utanför gränserna för städerna, men de kan träda polisen behörighet som en del av sina arbeten. I en stad utan polisen får den valda ledare begära att en sheriff patrull och agera som polis inom stadens gränser. I många fall, en sheriff kontor också fungerar som coronern kontor. Dödsfall som kräver utredning skickas till coronern. The Sheriff samarbetar också med ett sortiment av brottsbekämpande myndigheter som närpolis, Trafikpolis och park eller jägare skog.

Processen för att bli en sheriff är mycket lik den som utbildar sig till polis . I båda fallen sökande genomgå ett skriftligt prov för att kvalificera. De har även en fysisk undersökning och en säkerhetsprövning. Om den sökande passerar han eller hon intervjuas, och om intervjun går bra, är den kandidat som skickas till en Training Academy. Vid akademin, kommer kadetten delta i ett akademiskt program som syftar till att förbereda dem för aktiv tjänst.

Dessutom kommer sheriffen eller polisen praktikanten lära sig att hantera skjutvapen, köra ett fordon brottsbekämpning, och utföra andra nödvändiga uppgifter. Efter studierna, är den kandidat accepterade i den avdelning där han eller hon intervjuade. En sökande får också delta i en akademi och sedan använda till en avdelning, men detta tenderar att vara mer sällsynt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.