Vad är ett hotell Tariff?

Ett hotell taxa är en fullständig förteckning över avgifter för användning av hotellets bekvämligheter. Den innehåller ett utlämnande av rumspriser tillsammans med annan kurs information som kan vara relevanta för gäster, inklusive diskussioner sängen skatter och liknande avgifter som kan tas ut av hotellet. Termen "Hotel prissättning är oftast ses i brittisk engelska, medan talare av amerikansk engelska kan använda" värdekalkyl "eller" pris hotell "för att beskriva ett liknande dokument.

Hotell ibland enligt lag skyldiga att göra alla sina avgiftsinformationen, så att gästerna kan se de alternativ som de kan välja, och så att gästerna kan utmana skattesatser som kan skilja sig från dem ut från hotellet. Exempelvis kan ett hotell konstatera att bidraget rum finns tillgängliga på ett antal priser som är högre under högsäsong, och om en gäst besök under lågsäsongen och debiteras den normaltaxa, han eller hon kan använda den publicerade hotellet taxa för tvist avgiften. I andra fall är ett hotell inte skyldig att lämna uppgifter, men det gör det, som en artighet mot gästerna. Den övre delen av hotellet tulltaxelistorna oftast priser för rummen. I ett litet hotell, kan varje rum prissätts individuellt, medan andra kan grupprum efter typ och har en allmän pris för alla rum av samma typ. Under den avkastning avslöjanden måste hotellet nämna alla skatter och avgifter som den är skyldig att samla in, såsom en säng skatt eller mervärdesskatt (moms). Hotellet avgift också diskuterar vad som ingår i ut priser, såsom frukost, badrockar, användning av hotellets pool, och så vidare. Förutom allmän information om rumspriser, måste ett hotell taxa inkluderar uppdelning av ytterligare avgifter och avgifter som gästerna kan åsamkas vid de bo på hotellet. Dessa kan bestå av avgifter för måltider som inte ingår i det schablonbelopp, room service, telefonsamtal och så vidare. Hotellet taxa kan också diskutera tjänster som hotellet såsom kemtvätt, förmågan att göra bokningar på uppdrag av gäster, en concierge läkare tjänst, och så vidare.

När forskar hotell, lönar det sig att titta på hotellet taxa blad mycket noga, eftersom det kan ge värdefull information. Särskilt för resenärer som är obekanta med de normer som vid utländska hotell, till exempel, kan det hjälpa att veta att en skatt ska tas ut till kassan, eller att en hotellets priser inte hör tjänster som resenärerna har utvidgats att förvänta sig i sitt hem nationer. Forskare bör också bekräfta att de tittar på de senaste tulltaxa tillgänglig från hotellet, eftersom skattesatserna kan och ändrar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.