Vad är Tank Traps?

Tank fällor befästningar som är utformade för att hålla stridsvagnar och andra bepansrade fordon som passerar vissa strategiska områden. Tank fällor används också för att kontrollera motorfordon tillgång till utsatta områden som skyddas parker, stränder och skogar. Några historiska exempel på tanken fällor kan ses i vissa delar av Europa, som blivit över från andra världskriget, och moderna tank fällor kan ibland ses i närheten av nationalparker och naturreservat. Tyvärr för soldater, tank fällor är inte särskilt effektiva mot tankarna, men de är säkert användbart för att förhindra tillträde med genomsnittligt fordon i en icke-militära situationen. är en klassisk tanken fälla genom att hälla tung pyramidformad befästningsverk från betong. Normalt är det konkreta hälls över ett stort PAD, som syftar till att förhindra tunnel och användning av sprängmedel. De konkreta pyramiderna är för stora för tankar att gå över, så att tankarna antingen måste gå runt dem eller fundera ut ett sätt att gå igenom dem. Några tankar fällor utnyttja detta genom att främst kanalisera stridsvagnar in i känsliga områden där de kan plockas bort med hjälp av pansarvärnsvapen.

På avstånd kan en tank fälla utseende ungefär som en underlig uppsättning tänder, vilket är varför en del människor kallar dem "drakens tänder. "Många tank fällor som används flera rader av dessa konkreta befästningar, ofta placerade så att tankar skulle ha mycket stora svårigheter när de försökte tränga in i tanken fällan. Avståndet mellan befästningarna skulle också vara uppträdda med taggtråd, durspel tråd, stavar stål och andra larmanordningar som skulle hålla fotsoldater som ett komplement till tankar. I delar av Schweiz, en tank fälla kallas en "Toblerone linje" i en skämtsam referens till den schweiziska chokladkaka med samma namn. Toblerone barer traditionellt komma som en uppsättning pyramidal choklad bitar kopplas samman vid basen, och de ser snarare ut som en enda rad i en tank fälla. Schweiz har flera tanken fällor inklusive mobil tank fällor som snabbt kan monteras för att förhindra intrång i händelse av fientligheterna.

I en militär situation, verktyg som tunga vapen kan användas för att smeten en tank vattenlås med ammunition så att pyramiderna kommer att vara i spillror. De flesta tankar är fullt kapabel att kryper betong och stål spillror, så tanken fälla utgör en momentan hinder, snarare än ett seriöst försvar. Men om en tank fälla är väl försvaras av skyddade trupper med pansar-penetrerande vapen, vända tillbaka och fortsätta en annan väg kan börja verka mycket tilltalande för ledare av tanken division.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.