Vad Veterans fördelar är tillgängliga i USA?

En amerikansk veteran är en man eller en kvinna som har tjänstgjort i USA: s styrkor. Den här tjänsten avser en person som fortfarande är verksamma inom någon gren av USA: s militär. Fördelar skapades för att hjälpa dem som har offrat sig och samtidigt skydda USA.

Olika veteraner fördelar kan variera från att ge en högskoleutbildning för att kompensera och behandling av handikappade krigsveteraner till livförsäkring eller olika fördelar för de överlevande från veteraner. Du kan också vara berättigade till förmåner om man är beroende av en veteran, ett barn, en make eller en förälder till en avliden veteran, medlem i National Guard eller reservera eller en aktiv skyldighet värnplikt medlem. Några veteraner förmåner har en tidsfrist som de får användas och andra har ingen tidsgräns alls.

veteraner som är mer än 10% funktionshindrade ett funktionshinder som uppstått under avtalstiden i det militära, kan vara berättigad till en månatlig ersättning. Pensioner kan betalas ut varje månad till en krigstida veteran äldre än 65 år som har en begränsad inkomst och är helt oduglig. Det finns ingen tidsgräns för ansökan om dessa fördelar, de kan sökas när som helst. Det finns flera hälso veteraner förmåner tillgängliga. Veteraner sjukhus kan finnas över hela USA. Inte nog med att sjukhus tillgängliga för veteraner, men tandvård, läkemedel och sjukvård, öppenvården och protetisk tjänster är också tillgängliga. Samhällsbaserad äldreboende, sjukhem och rehabiliteringsprogram finns, liksom anpassning rådgivning och alkohol och droger behandlingar beroende. Combat veteraner har särskilda tidsfrister som de kan få denna typ av veteraner förmåner.

Stöd som ges för att hjälpa veteraner få anställning som kan inaktiveras. Veteraner har arbetat med och lärt sig att leva ett så självständigt som möjligt. Jobbsökning finns, liksom möjliga utbildning och rehabiliterande tjänster. Det är en 12 års tid med att använda denna förmån.

Utbildning för veteraner finns för upp till tio år efter att veteranen har släppts från uppdraget aktiv tjänst. Kollegiet program och utbildningsprogram måste godkännas innan bidraget betalas. Riktlinjerna för denna förmån varierar något mellan aktiva medlemmar jouröppet och reserven och National Guard service.

Flera olika typer av bostadslån som har ställts till förfogande veteraner och viss militär personal. Lån är till för att köpa ett hem, refinansiering ett hem eller bygga ett hem. 100% finansiering garanteras att de som möts lånebehov, och det finns ingen tidsbegränsning för att utnyttja denna förmån. En billig livförsäkring är tillgängligt för aktiva medlemmar jouröppet som löper 120 dagar efter det att de lämna det militära. Andra olika livförsäkring fördelar är tillgängliga för aktiva medlemmar jouröppet, veteraner och de som är handikappade. Det finns olika belopp tillgängliga och olika begränsningar tid på varje. är anhöriga och efterlevande makar veteraner rätt till flera veteraner förmåner. Döden pension är tillgänglig utifrån ekonomiska behov. Hälso-och medicinska program omfattas av en viss procentsats. Utbildning och träningsprogram kan vara tillgängliga samt bostadslån för efterlevande familjemedlemmar till en avliden veteran.

Begravd tjänster och förmåner är tillgängliga på en veteran död. Särskilda gravstenar och markörer används för att markera sin grav, en begravning flagga draperad över kistan och vissa kostnader begravning kan lämnas. Flesta veteraner och deras anhöriga kan även vara begravd i en nationell kyrkogård som särskilt skapats för veteraner. Det är en tvåårig tidsfrist för återbetalning förmåner för en veteran's begravning när det inte är en tjänst dödsfall. Service dödsfall har ingen tidsgräns för återbetalning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.