Vad är en Guard Tower?

Många arkeologiska platser i gamla städer och tätorter visar tecken på vakt torn vid höga punkter i omgivningen, och torn vakt om slott och liknande strukturer har uthärdat denna dag. Sådana torn är också en viktig del av modern arkitektur fängelse, och de används också av många militärer längs omtvistade gränserna och militära anläggningar som kräver skydd. Som namnet antyder, är ett vakt torn vanligtvis ett torn , snarare än en mer omfattande byggnad, och vakt torn är designat för, inte komforten. Utrymmet inuti är ofta trånga, och används för att lagra saker som vapen, övervakningsutrustning, och andra förnödenheter som kan behövas. Om möjligheten att en belägring misstänks får vakta tornet också förses med mat, dryck, medicin och så vidare, så att vakterna kan hålla sina positioner. Modern vakt torn vanligtvis har omfattande kommunikationsutrustning också.

Människor posta i ett vakt torn vanligtvis har någon form av militär utbildning. När en vakt torn används för att försvara ett område från ett yttre hot, är arbetarna i tornet vanligtvis tillstånd att skicka ut varningsskott och att använda en megafon för att beställa folk borta. Guard torn kan också användas för att hålla ett öga på portar och entréer, så att grindvakter ha backup om en problematisk situation uppstår. När en vakt torn används för att hålla folk på en plats som ett fängelse, är att vakterna ofta är mer fokuserad på den verksamhet inne i omkrets, även om de också hålla ett öga på utsidan efter tecken på att någon kan försöka att hjälpa människor på insidan. Fångvaktare typiskt öka sitt antal under varvet övning, överföring fängelse och andra situationer där fångar kunde fly, och de är oftast utrustade med verktyg för att hindra folk från att gå över stängslet.

är Vakten torn används ofta som en symbol för totalitära regimer, eftersom sådana torn kan bli en daglig del av livet för människor som lever under sådana regimer. Bortsett från det torn uppfördes vid fånglägren och militära anläggningar, kan vakta tornen också användas för att övervaka och kontrollera medborgarna. Guard torn längs Berlinmuren, till exempel, har använts för att hålla östtyskar från avhoppad till väst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.