Vad är Honnörsvakt?

En Honnörsvakt är en grupp av individer som fungerar som ceremoniell vakter i situationer som parader, begravningar och evenemang för utländska dignitärer. De flesta militärer runt om i världen har hedersvakter, där varje gren vanligtvis har sin egen heder vakt, och några civila organisationer har liknande grupper som utför en ceremoniell funktion vid behov. Som regel måste medlemmarna i en ära kod kunna uppfylla mycket höga och specifika krav.

Medlemmar i ett Honnörsvakt Använd heltäckande klänning uniformer, och observera ceremoniella protokoll. De kan innehålla färg vakter, som ansvarar för att bära flaggan tillsammans med andra flaggor och standarder, eller de kan fungera som bärare, människor som följer med kistor för jordbegravning och skarpskyttar, individer som eld gevär i ceremoniella hyllar. En Honnörsvakt ingår även att stödja personal som ser till att medlemmarna av vakten alltid se sitt bästa. vid evenemang när stats-, viktiga utländska dignitärer, och höga militärer kommer att närvara, äran guard är vanligtvis till styrelseledamöter militären och nationen. Hedersvakter också patrull militära begravningsplatser och andra militära minnesmärken, och de är närvarande vid militära begravningar, parader, och andra händelser som innebär en filial till den militära de tjänar in ledamöterna i Honnörsvakt också interagera med allmänheten, i egenskap av PR-officerare att främja en positiv syn på det militära.

För att gå med Honnörsvakt, en medlem av den militära skall generellt visa exemplariskt beteende och ett engagemang för tull. Hedersvakter också valts ut på grundval av fysiska lämplighet, inklusive möjligheten att utföra svåra manövrar medan den parad. Eftersom hedersvakter representera dåtid, nutid och framtid medlemmar av militären tillsammans med nationen, fumlar och brist på känsla för detaljer ses som skamlig, som de kastade KLANDER inte bara på den enskilde vakt, men på de principer han eller hon representerar . I vissa fall kan en Honnörsvakt gå till fots marscherade ceremoniellt och efter mycket noggranna protokoll när det gäller att vrida och vända. Monterade vakter är inte heller ovanligt, och vakter ära kan också använda fartyg, flygplan och fordon att resa när det behövs, vanligtvis kvar i position och uppmärksamhet som ett tecken på respekt.

En av de mest kända roller militära Honnörsvakt är på graven tjänster som utförs för medlemmar av militären. En medlem av Honnörsvakt veck klassiskt flaggan för presentation till familjen till den avlidne, och också gardera bränder ceremoniella hälsningar och kan göra andra utmärkelser som krävs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.