Vad är statliga personal?

statligt personal är personer som är anställda av ett statligt organ. I vidaste bemärkelse, kan staten definieras som en nationell, regional eller statlig nivå regeringen. Statligt personal omfattar både heltids-och deltidsanställda som är förknippade med en myndighet eller avdelning som är direkt del av förvaltningsstrukturen. I många länder är statliga personal ut från ett register som innehåller namn och kontaktuppgifter till personer som har ansökt om anställning hos vissa organ inom den statliga strukturen. Det är inte ovanligt att dessa sökande att bli godkända i förväg genom en serie tester som hjälp för att fastställa nivån på de kunskaper som de visar på olika områden som kan vara nyckeln till att öppna positioner i en viss avdelning. Många personal avdelningar inom en statlig struktur kurs resultaten av dessa tester och klassificera kandidaterna därefter.

För människor som har rätt pedagogiska meriter och höga poäng test, risken att ansluta sig till raden av statens personal i regel är högre. Trots detta är det inte ovanligt att sökandena får stanna kvar i registret under ett antal år innan säkra en position. Under denna period kan de erbjudas intervjuer för olika positioner. Underlåtenhet att svara på dessa intervju förfrågningar kan leda till avlägsnande från den aktiva registret. Denna ytterligare minskar möjligheterna att säkra sysselsättningen, eftersom många avdelningschefer do no se inaktiv listor när de söker kvalificerade sökande. När anställda hos staten, anställda åtnjuter som regel ett antal fördelar. Bland dessa finns utmärkta planer sjukvård, ett val av pensionsplaner, och ett antal betald semester. Dessutom statliga personal har i regel någon typ av plan som tillåter dem att samla på semester och sjuka tid också. Det breda spektrum av förmåner hjälper dig att undvika de ibland låga löner att ingångsnivå personal att börja med, vilket gör det möjligt för statliga organ att fortfarande locka kvalificerade sökande. Under tiden dessa sökande åtnjuta fördelar som många i den privata sektorn måste betala kontant, samtidigt som njuter av en gradvis ökning av lönen genom regelbundna meriter ökar och levnadskostnaderna ökar.

Statligt personal innebära någon av alla positioner som är anställd av en statlig enhet. Rengöring besättningar, administratörer, kontorister stöd, IT-personal och instruktörer på statligt drivna institutioner för högre utbildning är alla allmänt bland leden av statens personal. Många av dessa anställda kommer att ligga hos regeringen för huvuddelen av sitt yrkesverksamma år, men det är inte ovanligt att kvalificerad personal för att göra sidled flyttar till andra organ, eller ens lämna en byrå för att nå en högre position som ger en ökad mängd av lön och andra förmåner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.