Vad är inkvartering lagen?

kvartering lagen en lag som antagits av brittiska parlamentet att se till att brittiska soldater till vara inkvarterade och utfodras under sin tid i tjänst på den nordamerikanska kolonierna. I själva verket antog parlamentet två separata kvartering Apostlagärningarna, en 1765 och en 1774, och båda blev allvarligt tvistefrågorna bland kolonisterna. Faktum befanns inkvartering lagen så kränkande att särskilda hänvisningar gjordes till det i självständighetsförklaringen och den amerikanska konstitutionen. har passerat 1765 kvartering agera på grund av farhågor om att brittiska soldater inte får tillräckligt vårdas i kolonierna. Det riktade guvernörer och andra myndigheter att se till att soldaterna hade tillräckligt med mat och boende. I händelse av att baracker och pubar var inte tillräckliga, myndigheterna gick till biljetter soldater i kommersiella fastigheter såsom lager, eller i tomma bostäder, byggnader och lador. Tvärtemot vad många tror i USA, gjorde inkvartering lagen tillåter inte trupper till inkvarterades i privata hem. Förutom att tillhandahålla bostäder för soldater, var samhällen också skyldiga att tillhandahålla mat och dryck, och de skulle inte kompenseras. I samhällen där förråden var begränsade, var detta en stor källa till friktion, eftersom människor förbittrade över att tvingas vända mat och dryck över till soldater. Vissa samhällen, särskilt i New York, vägrade att följa villkoren i inkvartering lagen. Den löpte ut 1767.

Med växande oro i kolonierna och oro för att den koloniala allmänheten började bli utom kontroll, en andra kvartering Act antogs 1774. Denna handling behandlas endast frågan om bostäder, dock inte mandat att ge mat och dryck. Några kolonister ses detta som en inbjudan till öppet uppror, klassificera det bland de "Intolerable Acts" antogs av den brittiska regeringen i vedergällning för Colonial protester och uppror.

Medan det skulle vara en sträcka att säga att inkvartering Acts sporrade de amerikanska kolonisterna i revolution, de säkerligen en drivande kraft, och kombineras med andra åtgärder som vidtagits av den brittiska regeringen, visade de att vara explosiv. Kolonisterna använde dessa fungerar som ett exempel på deras förtryck i Storbritannien, med argumentet att inkvartering Acts förkortade deras personliga fri-och rättigheter. Till denna dag, med de rättigheter som amerikaner vägrar kvartal soldater är inskrivna i Bill of Rights, där det anges att endast i krigstid kan soldaterna vara inkvarterad i "ett hus" och bara "på ett sätt som skall regleras i lag. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.