Vad är en Proving Ground?

En Proving Ground är en anläggning som är avsedd för testning av utrustning, vapen och teorier. Som regel är den term som används i förhållande till en militär Proving Ground, men Proving Grounds används också av biltillverkare, robotteknik program, och i en rad andra branscher också. Tillgång till Proving Grounds är oftast strikt kontrollerade för säkerhets-och säkerhetsskäl, och besökare kan bli ombedd att skriva sekretessavtal för att se till att information om de tester som äger rum på Proving Ground är inte vidare. p

Proving Grounds ligger oftast i mycket avlägsna områden för att hantera säkerhets-och säkerhetsfrågor, och de är oftast ganska stora, så att folk kan testa flygplan, tung utrustning och komplexa militär taktik. Ofta, mark som inte är användbar för en eller annan anledning väljs för en Proving Ground, och platsen är vanligtvis hårt inhägnat och bevakat för att förhindra obehörig åtkomst. En del välkända Proving Grounds omfatta Hammelburg i Tyskland , som innehåller en modell byn för testning urban krigföring taktik, tillsammans med CFB Suffield i Kanada, Salisbury Plain i England, och Aberdeen Proving Ground i USA. Dessa webbplatser har värd för den första anblicken av ett brett spektrum av avancerad militär teknik och taktik, allt från experimentella flygplan till nya typer av vapen. och botten en Proving Ground är en gigantisk sandlåda. Den säker miljö gör att människor kan experimentera med saker som de inte kunde använda på andra platser på grund av säkerhetsskäl, och man kan också experimentera med radikala utrustning eller idéer i en stödjande miljö. Stödpersonal vid en Proving Ground är bekant med en rad olika områden som teknik, pyroteknik, militär teori, ballistik, och så vidare, och vanligen medicinsk personal på hålls på plats i händelse av skada. Ibland kan människor utanför den militära tas till en Proving Ground för en demonstration av experimentella eller konfidentiella teknik. Några militärer använder också Proving Grounds att avtäcka ny utrustning till allmänheten genom demonstrationer hölls till medier, till exempel, finns det flera videoklipp i omlopp som visar effekterna av experimentella smärtan strålar på journalister som frivilligt för upplevelsen.

Allt panorerar ut på Proving Ground när den har provats, vilket förklarar att" bevisa "i titeln. Termen används också ibland att hänvisa till en metaforisk politisk Proving Ground när man diskuterar framgång eller misslyckande politiker om kampanjen leden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.