Vad är en Battlefield Cross?

ett slagfält kors, eller fallit soldat strid kors, är ett minnesmärke över en fallen eller saknas soldat, som består av soldatens stövlar, bajonett, hjälm, gevär, och ibland dog tags. Som namnet antyder, är ett slagfält kors allmänhet uppförts på eller nära slagfältet, så soldatens kamrater att betala sin aktning och börja bearbeta förlusten. Bland militärer, har blivit bilden av slagfältet korset ganska välkända, och det ser ut i militära tatueringar och skulpturer som ett motiv som är tänkt att symbolisera förlust och sorg över stupade kamrater. är Slagfältet kors stående soldatens stövlar upprätt sittande geväret upprätt i stövlar, och hänga hjälmen från geväret s upprätt bestånd. Om dog tags ingår, är de vanligen draperad från geväret. Andra symboler och minnessaker kan läggas till slagfältet passera genom kamrater, symboliserar interna skämt och andra stunder av vänskap med den avlidne.

Ursprunget till slagfältet korset tycks ligga i det amerikanska inbördeskriget, och de är lite hemsk. Fram till denna tid, begravdes stupade soldater där de, ibland med motsatta krafter, med rå markörer monteras och ibland senare ersatt. I inbördeskriget började emellertid soldater som ska kunna skickas hem för begravning, så efter slaget var över, att folk skulle gå igenom på slagfältet för att markera de organ som måste avlägsnas, det bekvämaste markering skulle ha varit soldatens gevär med hjälmen balanserade på topp, och med tiden kom denna bild att förknippas med militära förluster.

Under det andra Gulfkriget började slagfältet korset för att locka populär uppmärksamhet, med många enheter uppföra slagfältet kors för att fira sina kamrater. Eftersom de inte kunde närvara vid begravningar av sina medmänniskor, gjort vissa enheter till en vana att betala sina punkter på slagfältet korset och fotografer efter kriget tagna ikoniska bilder som omtryckt många i USA. Eftersom Pentagon medger inte publicering av bilder av flagg-draperad kistor utan en kamp, har slagfältet korset kommit att användas som en gripande påminnelse om kostnaderna för ett krig.

Även slagfältet korset är inte en officiell militär ära, många högre uppsatta medlemmar av militären har insett värdet av slagfältet korset, uppmuntra deras enheter att memorialize stupade kamrater och ibland hålla ceremonier på platsen för ett slagfält kors. Efter en viss tid, kan memorial bli respektfullt isär, med de komponenter de tillbaka till regeringen för lämplig disposition.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.