Vad är armén?

armén personal rör sig vanligen om de personer som tog värvning i armén i ett land. Vad exakt innebär armén personal skiljer sig från land till land. Ändå innebär begreppet normalt aktiv tjänst soldater och soldater för alla de olika leden. Begreppet armén vanligtvis inte utse andra grenar av värnplikten, som flottan och flygvapnet, även om denna definition även varierar beroende på land.

Ordet armé kommer från det latinska ordet armata , vilket betyder något som är beväpnad. Armé traditionellt används för att beteckna den grupp av personer inblandade i den landbaserade verksamheten. Landbaserade verksamheter betyda rörelser och uppdrag med ett tydligt militärt mål utförs nästan uteslutande på marken. Enligt de unika kraven från operationsområdet, arméer vanligtvis kräver sin egen specifika personal att förverkliga sina mål. Utbildning i olika aspekter av landbaserade verksamheter som vanligtvis krävs för all framgångsrik armén.

yrkesarméer består vanligtvis av soldater vars heltid jobb är att vara soldat, detta kallas även med en stående armé. Army reserver oftast bara kallas in i aktiv tjänst i en tid av krig eller naturkatastrofer. Yrkesarméer är ett gammalt begrepp, som återfinns bl. a. i antikens Sparta, som hade sin egen stående armé så tidigt som sjätte århundradet f. Kr. Tvärtom, icke-professionella arméer, samtidigt med professionell full-personal time armé, förlita sig på rekrytering av civil soldater, som tjänar obligatorisk tid i den reguljära armén. Icke-professionella arméer kan också bestå av helt civila som bara kallas för tullen i situationen för en nödsituation. Eftersom yrkesarméer fungerar i huvudsak som en källa till sysselsättning, är det mycket viktigt för dem att överväga personaladministration, som alla andra företag skulle. Personal organ som Masterson personal och Page Personalen i USA arbetar med den amerikanska armén för att hitta potentiella armén. På grund av den heterogena karaktären av modern militär konflikt, det finns många möjligheter till anställning i armén. Samtidigt som ryggraden i varje armé är dess soldater får armén även läkare, psykologer och advokater.

Från 202C största armén i världen tillhör People's Republic av Kina. Det uppskattas att Kina har 2,5 miljoner soldater i stående armé. Vid prövningen reserv soldater, är Kinas armé uppskattas till 7 miljoner soldater.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.