Vad är Hostage Förhandling?

Gisslan förhandling hänvisar till försök avtal som brottsbekämpande tjänstemän gör med en kidnappare eller kapare. I samtliga fall är en gisslan förhandling en svår uppgift, eftersom det handlar om en oskyldig person, vapen, och ofta väpnad intervention. Specialutbildade gisslan förhandlarna är vanligtvis ansvarig för att en gisslan i säkerhet.

Alla gisslan situation skiljer sig, men det mesta av tiden de viktigaste målen för en kapare eller kidnapparen förblir desamma. Målet att hålla en oskyldig person i fångenskap är att vinna något-det kan vara pengar, föremål eller andra objekt. Huvudsak är en gisslan en typ av förhandlingar verktyg som används för att vinna vad det är att en kapare vill förvärva. Det finns fyra stadier som en gisslan förhandlare kommer att gå igenom under en gisslan förhandling. Det första steget kallas inledningsskedet , och omfattar de faktiska fånga en gisslan. Det andra steget är förhandlingsfasen, som kan pågå i dagar eller timmar. Ofta går detta skede inte slut förrän en captor har har ett positivt svar på ställt krav. avslutande etappen är den tredje etappen i en gisslan förhandling, och det här skedet kan sluta på många olika sätt. Om en gisslan förhandlare kan lugna en captor, sedan en gisslan kan släppa utan att skada. Ibland måste brottsbekämpande myndigheter döda eller gripa en captor om han inte är beredd att förhandla. I sällsynta fall kan en captor ha alla sina krav uppfyllda, men han ändå lyckas fly.

Slutligen efter förhandlas inträffar. Detta är en långsiktig skede, vilket kan innebära byte av regering, en verksamhet eller annan enhet som deltar i ett gisslandrama. Alla lag tjänstemän som varit inblandade i en gisslan förhandling har viktiga uppgifter medan förhandlingarna pågår. De två viktigaste personerna under ett gisslandrama är befälhavaren och förhandlare.

befälhavare har fullständig och total kontroll över varje gisslandrama. Detta kommando inkluderar kontroll av alla brottsbekämpande personal och andra tjänstemän som kan vara på platsen för en gisslan förhandling. Förhandlaren är den person som faktiskt kommunicerar med en tillfångatagare. Befälhavaren och förhandlare kan inte vara samma person, eftersom detta skulle vara till skada var det ena eller andra skadades under förhandlingarna.

Både befälhavaren och förhandlare måste arbeta tillsammans för att lösa ett gisslandrama. Det huvudsakliga målet för all gisslan förhandling är att befria gisslan utan att skada, även om detta inte alltid sker. Oftare än inte, är gisslan skadas av en captor eller polisens kulor som går vilse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.