Vad är Habitat for Humanity?

Habitat for Humanity är en internationell kristen tjänst organisation som skickar volontärer i alla religioner över hela världen för att hjälpa låginkomsttagare individer bygga bostäder. Organisationen arbetar tillsammans med lokala grupper att organisera frivilliga och identifiera personer i behov av hem, och hade byggt mer än 225. 000 hem för över en miljon människor år 2006. De tjänster som Habitat for Humanity är viktiga för människor i nationer världen över från Amerika till Zaire och volontärer ofta citera arbeta med gruppen som en livsförändrande upplevelse. bildades Organisationen 1976 av Linda och Millard Fuller, som lämnade välbetalda jobb för att ägna sig åt kristen tjänst. De såg ett behov av låga hyror är bemyndigad de människor som bodde i den, och började i den amerikanska Södern innan du reser till Afrika för att bygga bostäder. Stöd för organisationen fortsätter att växa, stärkt av förre USA: s president Jimmy Carter och hans hustru, som leder Jimmy Carter arbetsprojekt varje år. Under Jimmy Carter arbetsprojekt, volontärer inklusive presidenten och hans hustru bygga 100 bostäder i en vecka på platser där varierar kraftigt, från Indien till Brooklyn. En vanlig missuppfattning om Habitat for Humanity är att organisationen ger hem bort. Gruppen anser inte att ge ut gratis hem ger människor, och villaägare betalar för sina nya hem, även om priset är betydligt lägre. Dessutom husägare hjälpa till att bygga upp sina hem, tillsammans med frivilliga. Den sammanlagda investering i pengar och arbete i hemmet ger ägaren en känsla av stolthet och genomförande som inte skulle uppnås om hem hade helt enkelt gett bort. Den månatliga avbetalning som används för att finansiera Habitat for Humanity projekt i andra delar av världen, så på sätt och vis, husägare bidra till organisationen, helt enkelt genom att leva i och använda sina nya hem.

Även Habitat for Mänskligheten är en kristen organisation, välkomnar människor av alla trosinriktningar att frivilligt att bygga bostäder, och inte diskriminerar hem ansökningar på grund av religiös tillhörighet. Husägare och Habitat for Humanity volontärer arbetar i en miljö som uppmuntrar till ömsesidig respekt och välvilja och upplevelsen är ofta pedagogiska och upplysande för alla parter. Organisationen värden också traditionella kulturella värden, och bygger blygsam, bekväma bostäder som ligger i linje med de kulturella normerna för husägare. Dessutom är Habitat for Humanity åtagit sig att miljömässigt hållbart byggande och metoder som lever och arbetar för att främja hållbar utveckling i de samhällen det är verksamt i.

Donationer utgör den primära källan av mark, material och arbete för Habitat for Humanity. Dessa donationer ofta samordnas med lokala organisationer, som bidrar till att organisera frivilliga och donationer material. När en gemenskap organisation ansluten med Habitat for Humanity identifierar människor i nöd, den kommer i kontakt moderorganisationen, vilket ytterligare bistår med att organisera, bidrag och erfarna frivilliga. Om du är intresserad av volontärarbete för Habitat for Humanity, kan du använda din sökmotor för att hitta en lokal Habitat kapitel, som också kan hjälpa dig att ansöka om ett hem om du har rätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.