Vad är Emergency Egress?

Emergency utgång är en metod för utförsel som människor kan få tillgång till säkert i en nödsituation. Många byggnormer täcka akuta utgång i detalj så att strukturer är utrustade med utgångar som säkert kommer att bereda plats för människor om de måste stänga en konstruktion i samband med en brand, kemiska spill eller liknande nödsituation. Målet bakom akuta utgång är att skapa så mycket redundans som möjligt, så att människor har många möjligheter att få ut en struktur, och att dessa alternativ är lätta att använda även när man är panikslagen eller förvirrad.

För att betraktas som en nödsituation utgång, måste en öppning, enligt lag, öppna tillräckligt bred för passagerarna att komma ut, och för att möjliggöra ett fullt utrustade brandmän komma in Emergency utgång måste också vara tillräckligt låg på golvet att det är lätt för människor att använda, en stor öppning som ligger långt ovanför en genomsnittlig människa, till exempel, är föga hjälp för bråttom. under en nödutrymning, människor borde snabbt kunna få tillgång till och öppnar ett fönster, dörr eller annan öppning avsedd för nödsituationer utgång. Om öppningen lås, måste det vara lätt olåst, som till exempel när ett fönster spärren enkelt kan manövreras från insidan. Likaså bör skärmar och andra beläggningar pop out enkelt så att människor kan klara av att öppna snabbt. Barer och liknande golvbeläggning måste svänga åt sidan så att folk kan komma ut. då strukturerna är nybyggda, en av de saker byggnaden inspektören inte vid en granskning för att ta bort byggnaden för användning är att kontrollera om det akuta utgång . Om byggnaden inte har tillräckliga utgång, kommer inspektören inte klart byggnaden tills problemet har åtgärdats. Flesta byggnader inspektörer granskar gärna planer och strukturer som pågår för att bekräfta att de uppfyller de senaste normerna i byggnadsordningen.

Likaså ändras till en struktur som hindra nödsituation utgång eller eliminera det är osannolikt att ses positivt av byggnaden inspektörer. Hyresgästerna skulle göra klokt i att bekräfta att de har tillräckliga akuta utgång, för sin egen säkerhet, och om de inte gör det bör de ta upp frågan med hyresvärden. Om hyresvärden inte vill åtgärda problemet kan byggnaden inspektör höras. Hyresgästerna bör vara medveten om att byggnaden inspektörer kan utfärda citat utan att informera markägare om vem som tipsade dem, men om en nyligen klagomål från en hyresgäst om samma sak har fått Hyresvärden kan anta att citatet är ett resultat av ett klagomål från hyresgäst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.