Vad är en statlig Auktion?

En regering auktion är en auktion av regeringen för att sälja överskott, beslagtagna eller outtagna objekt. Många gånger kan de föremål som säljs i en regering auktion köpas till ett billigare pris än i detaljhandeln marknader, vilket gör auktioner ett attraktivt val för prisjägare. Lägga till överklagandet är att en mängd olika typer av produkter finns på denna försäljning. Dessutom är auktionen tillgänglig för nästan vem som helst att närvara och delta i. Internet har också gjort sitt för att göra offentliga auktioner mer tillgänglig för rätt personer.

Priset för poster som ligger i en regering auktion är ofta föremål för en reserv pris. En reserv priset är det lägsta priset regeringen är villig att acceptera för objektet i fråga. Skulle det högsta budet vara lägre än reservationspriset har regeringen möjlighet att acceptera den låga anbud eller avbryta erbjudandet och försöka auktionera ut det igen. Tricket är att många statliga auktioner inte kommer att avslöja detta minimipris för allmänheten. En anledning kan de inte avslöja summan är att försöka få det högsta beloppet de kan för objektet.

För att kunna bjuda på en regering auktion, bör anbudsgivaren registreras. Många auktioner tillåta anbudsgivare att delta i en auktion på nätet, medan andra kan göras personligen. När du är registrerad, kan anbudsgivaren lägga sina anbud under livet av auktionen. Om en anbudsgivare vinna auktionen, han vanligtvis måste betala för artiklarna i sin helhet innan du tar bort dem från auktionen egendom. Om han inte betalar för och ta bort egendom av den tidsfrist kunde han vara i standard och kan få betala ännu mer i avgifter.

Det är möjligt att få flera olika typer av produkter i en offentlig auktion. Några av dessa poster ingår sent modell bilar, elektronik, smycken, hus och helikoptrar. Regeringen säljer dessa produkter under mindre än det pris eftersom de objekt som behöver tas om hand. Många gånger har de delar som är de som har beslagtagits i ett brott, är överskott, är föråldrade, eller har övergivits. Istället för att kasta dessa poster bort, kan regeringen försöka istället för att sälja dem till någon som vill ha dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.