Vad är en säkerhetsprövning?

en säkerhetsprövning är ett sätt att hitta information om någon som inte kan vara lätt tillgänglig. Individer och institutioner som väljer att göra bakgrundskontroller för en lång rad skäl. Bakgrund kontroller görs genom tredje part institutioner och är avsedda att ge en bild av en persons karaktär baseras på tidigare handlingar och protokoll. Säkerhetsprövning avslöja information om en individs yrkesmässiga, ekonomiska, kriminella och offentlig historia. De omfattar allt från fortkörning biljetter till tid i fängelse, konkurs till anställning historia. När du ansöker om ett jobb, det finns en god chans att dina framtida arbetsgivare kommer att genomföra en säkerhetsprövning för att titta in i dina yrkesmässiga och kriminalregister. Om du hade sju olika jobb inom det senaste taxeringsåret, kan din arbetsgivare undrar om du är en bra kandidat som kommer att hålla med jobbet. Dessutom kommer en säkerhetsprövning avslöjar din kriminalregistret. Många arbetsgivare är försiktiga med att anställa personer med någon form av uppgifter ur kriminalregistret. Jobbansökningar har en del att diskutera kriminalregister. Det är viktigt att vara ärlig här som din arbetsgivare kommer troligen att ta reda på om ditt rekord ändå. När du ansöker om ett jobb som gör att du kan arbeta med barn, en säkerhetsprövning är nödvändigt att bevisa att du aldrig har begått ett brott mot underårig.

En del hyresvärdar använder också tillbaka marken kontroller innan tillåter individer att hyra lägenheter och hus. Om en hyresgäst med ett kriminalregister skulle skapa problem med grannarna (som också kan vara hyresvärdens hyresgäster i andra enheter), kan hyresvärden få allvarliga röra att ta itu med.

Personer ibland beteende också säkerhetsprövning av personliga skäl. Vissa dating säkerhet platser rådgivning till kvinnor att överväga att genomföra en säkerhetsprövning i början av ett förhållande, eller till och med före den första dagen. Medan vissa människor känner att göra en säkerhetsprövning av denna anledning kan bero mer på paranoia än praktiska, andra menar att det är bättre att veta allt på framsidan och skydda dig själv.

Det finns många företag och tjänster som erbjuder säkerhetsprövning tjänster till allmänheten. Priset och fullständighet av background check varierar från tjänst till tjänst. En snabb online säkerhetsprövning kan omedelbart ge grundläggande information om en person i fråga. Däremot kan en omfattande bakgrund kontrollen ta längre tid att sammanställa och kan kosta hundratals dollar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.