Vad är en mänsklig Wave Attack?

mänskliga våg attack är en militär taktik som bygger på språng och överväldigande antal angripare att dämpa en annan kraft. På sätt och attacken är mycket brutal, eftersom medlemmar av människosläktet vågen attack endast användas för att lägga till numren av attacken. Stora förluster i vågen är oftast resultatet av denna form av taktik, och den militära kraft föreviga attack kan komma att tvingas acceptera dessa förluster i ett försök att uppnå seger. I denna historia, det finns inte så många fall av mänsklig taktik våg attack eftersom förlust av liv kan vara så stor. De flesta arméer har tillgång till mycket mer sofistikerade sträcka vapen också. Även i länder som i allmänhet mindre avancerade, tillgången till riktiga vapen avstånd angrepp från andra länder gör denna metod långt ifrån att föredra. En händelse som det hänvisas till i modern tid av den mänskliga vågen attacken var användningen av dessa vågor under 1980-1988 Iran-Irak-kriget. På gränsen, försökte Iran tre misslyckade användning av denna taktik, vilket resulterar i mycket stora förluster. Du är mer benägna att se den mänskliga vågen attack kallad del av historien av äldre slag. Det förekom viss användning av den under Koreakriget, Vietnamkriget, och båda världskrig. Ibland var anställd för att driva bort de andra militära styrkor från skyttegravarna, där de var mindre tillgängliga genom flygbombningar. Fortfarande högt pris för taktik i ren förlust av människoliv kan minska ytterligare försök från de arméer som använder det. Ytterligare slag med en armé med en minskad befolkning på grund av mänsklig våg angrepp kan betyda att du har vunnit en strid, men förlorade kriget.

Redan under antiken, även om denna taktik var utnyttjat mycket stora militära filosofer hävdas ofta mot att använda det för att undvika stora förluster. Sun Tzu, som komponerade The Art of War i ungefär 6. Talet f. Kr. kallas denna taktik en sista utväg. Trots massor av arméer åberopas mänskliga våg angrepp i gamla slag och sådana som inte det gamla, såsom det amerikanska frihetskriget.

Som vapen blev mer avancerade, den mänskliga vågen attacken blev mindre vanliga. Hand i hand bekämpa, som skulle ha varit kännetecknande för attentatet i forna dagar var mindre lämpligt när man kunde skjuta musköter, gevär eller senare kasta granater. Även om metoden kan användas från tid till närvarande är det en som är föråldrad och oerhört kostsam i olyckor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.