Vad är Air National Guard?

Air National Guard är en reserv kraft enligt United States Air Force. Ledamöter av Air National Guard är skilda från medlemmar i Air Force Reserves eftersom deras främsta uppgift är att de stater där de är stationerade, men de kan mobiliseras och användas som vanliga medlemmar av väpnade styrkor som behövs. Däremot är medlemmar i Air Force Reserves rapporterar direkt till flygvapnet och den federala regeringen.

Ledamöter av Air National Guard omfatta piloter, besättning underhåll, tekniker och annan stödpersonal. Enheter kan grundas på militärbaser eller på kommersiella flygplatser, med ett antal National Guard enheter dela flygplatser i utbyte för att bidra till underhåll och säkerhet. Även reserverna tout ofta sig själva att vara öppet för människor som vill tjäna "två veckor per år eller en helg i månaden," medlemmar av Air National Guard oftast måste arbeta mycket mer att hålla upp sina kunskaper. Många arbetar som piloter i det civila livet, och en del arbete som civila anställda vid Air National Guard som kan lämnat över till militär personal som behövs. i fredstid, Air National Guard enheter i respektive länder och territorier USA svara på förfrågningar från guvernören och andra statliga tjänstemän. De kan vara delaktiga i saker som den allmänna säkerheten uppdrag, svar på miljökatastrofer, Wildland brandbekämpning och andra omständigheter under vilka piloter och besättningar luften skulle vara bra. Centralbankschefer kan också uppmana sina statliga Air National Guard att hantera oroligheter, uppror, och andra sociala frågor.

USA: s regering kan också begära tjänster av Air National Guard. Liksom andra medlemmar av reserverna, kan människor i Nationalgardet kallas in i aktiv tjänst och skickas till krigszoner. De kan också användas för att hantera interna situationer och oroligheter, i egenskap av en snabbinsatsstyrka i den händelse att USA invaderas, utsätts för terroristattacker, eller delta i andra instabila politiska situationen. Till exempel kan ordföranden skicka Air National Guard ta itu med ett uppror i ett enskilt tillstånd.

Denna antenn milis har sina rötter i ett antal civila flyg-organisationer , med den första tillnärmningen av en sann Air National Guard monteras 1916. Sedan dess har organisationen vuxit kraftigt. Människor som vill ansluta sig till väktare och Reserver kan dra nytta av ett antal fördelar och program som erbjuds i utbyte mot militärtjänst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.