Vad är ett län intendent?

Termen länet superintendent "är oftast ser i Förenta staterna, i förhållande till länet föreståndare för skolan. I detta fall är föreståndaren de främsta pedagogiska administratören för allmänheten skoldistrikt, med skoldistrikt vanligt att organiseras på länsnivå. Termen "superintendent" kan också användas mer allmänt hänvisa till någon form av handledare eller högt uppsatt administratör, såsom uppförande superintendenten på arbetsplatsen som övervakar det arbete som sker under byggtiden. En länet skoldistrikt är en mycket stor enhet som anställda stort antal människor, bland annat lärare, assistenter, busschaufförer, fastighetsskötare, administratörer, bibliotekarier, rådgivare och annan stödpersonal. Länet föreståndaren är administrativ chef för distriktet och övervakar all verksamhet inom skoldistriktet och bekräftar att stadsdelen uppfyller sina mål. De flesta har en doktorsexamen i utbildningsadministration eller ett närliggande område, och superintendenter brukar ha erfarenhet av utbildnings-förvaltningen, med erfarenhet som huvudmän och andra administratörer.

Vanligtvis väljer skoldistrikt länet föreståndaren under valen skolrådet. Även föreståndaren inte ofta har en omröstning om skolans styrelse, sitter hon eller han ofta in på skolans styrelsemöten. Uppgifter som faller inom ramen för länets föreståndaren ansvar omfattar: nya strategier, genomföra distrikt omfattande politik, anställa och avskeda personal och förvalta distriktets budget. County superintendenter även träffa berörda medlemmar i samfundet om frågor i samband med skolorna. p

superintendenter handlar om den lag som tillämpas på utbildning och med utbildningsreformer som anges i lagen. Till exempel, när regeringen sätter nya lagar om kursplaner, skall föreståndaren sprida information om lagen till lärare och granska sina läroplaner för att bekräfta att de kommer att följa normen. Flesta superintendenter det gäller också att planera långsiktigt för sina distrikt, tänker på frågor såsom förändringar i tillgängliga medel, skiftande registrering siffror, och så vidare.

har ringt till föreståndaren för skolorna vanligen placerad i huvudorten. Om länet är särskilt stora, filialer eller kontor satellit kan finnas i andra delar av länet så att föreståndaren kontor kan ge full täckning för hela distriktet. Även föreståndaren kan baseras på huvudorten, innefattar arbete ofta en hel del resande till skolan webbplatser för att inspektera skolor, sitta med på lektioner, träffa administratörer, och interagera med studenter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.