Vad är Public Policy Management?

offentliga politiken är processen med att arbeta för att utforma och påverka den offentliga politiken från utsidan. Detta är en process som huvudsakligen är unik för demokratiska styrelseformer, där makthavarna måste svara på en valkrets bas. Medan den allmänna ordningen förvaltning inte kan lyckas i alla fall, de företag och organisationer som har en plan är mer benägna att se positiva resultat för deras orsaker. kan en hel del pengar skall tas i offentlig förvaltning av politiken eftersom så mycket står på spel. Ofta, ideella organisationer, och även för vinstdrivande företag forska om nya produkter, kan bero på statsbidrag eller andra statliga medel. Om inte, kan dessa företag försöker påverka reglerande bestämmelser eller andra hinder för att göra det lättare för dem att göra affärer. Det innebär att lämna sina synpunkter till en grupp av lagstiftarna. Innan du går och lagstiftare, organisationer ofta tar tid att komma upp med en politisk strategi, som kan vara den svåraste delen av processen. Ofta kan företag hyra även konsulter för att hjälpa dem att utarbeta en strategi för att passa deras speciella situation. Denna politik kan diskutera och rösta om ett verkställande team eller styrelsen innan de genomförs. I de flesta strategier omfattar offentlig förvaltning av politiken inkludera en mångfacetterad insats speciellt inriktad på den rättsliga processer. Detta innebär att ha bestämmelser om övervakning och spårning lagstiftning för förändringar i regler eller lagar, forska frågor för att avgöra hur lagstiftningen kan påverka en person eller sak, lobbying i syfte att göra röst hörd, och kanske till och med bildandet av en politisk handling kommitté. En övergripande politiska strategi kan också bestå av möten och evenemang planering, program management och strategi formulering.

Vissa delar av planen kommer sannolikt att ta mer tid och pengar än andra. Till exempel, lobbyverksamhet, medan de kan göras via telefon, brev eller e-post, ofta sker personligen. Detta kräver att transportera personer till en eller statliga kapital, och betala för tid och kostnader även om det så att de kan göra ett ärende. Vissa företag hyr också professionella lobbyister av detta skäl.

En av de största företagen i den offentliga politiken strategi håller på att bilda och upprätthålla en politisk handling kommitté. Dessa grupper är hårt reglerade av vallagarna och, medan de kan vara effektiva, måste de se till de följer lagen. Till exempel är de skyldiga att göra regelbundna anmälningar om var deras pengar kommer ifrån och vad deras kostnader. Detta kan vara ett mycket tidskrävande och svår process, men dessa regler måste följas för att undvika höga böter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.