Vilka är de Log Cabin Republicans?

Log Cabin Republicans (LCRs) är en politisk organisation som grundades på 1970-talet som identifierar sig som hårdnackat republikan, med en twist. Medlemmar av Log Cabin republikanerna är starka aktivister för många republikanska värderingar, idén om fria marknader, begränsas regeringen och lägre beskattning, särskilt för höginkomsttagare och företag. De stödjer särskilt privatliv, och identifiera de flesta med president Lincoln, en av de mest kända presidenter, som föddes i en stockstuga. De identifierar sig med Lincolns republikanska partiet vid denna tidpunkt, som definitivt kan anses mest liberala av de två parterna, särskilt i Lincoln undertecknande av Emancipationkungörelsen och hans främjande av medborgerliga rättigheter för alla. här frågan är mycket viktig för Log Cabin Republicans, eftersom de flesta medlemmar identifierar sig som homosexuell eller lesbisk, eller för att stödja lika rättigheter för homofile eller lesbiska. Medan ett antal lesbiska, homofile, bisexuella och transpersoner (HBT) folks identifiera starkare med Demokratiska partiet, många medlemmar av Log Cabin Republicans befinner sig i otakt med demokraterna i många frågor. Deras politiska idéer är mer i linje med de republikanska partiet, och därmed sedan 1970-talet LCRs har blivit en viktig del av den politiska processen i glupskt stödja icke-diskriminering av HBT-samhället, främja ökad medel för Aids-forskning och stödjande åtgärder som rätten för enskilda att gifta sig med andra för deras val.

officiellt Log Cabin Republicans organiseras med hjälp av den dåvarande presidentkandidaten Ronald Reagan, som de framgångsrikt bedrivit lobbyverksamhet i hopp om att besegra Brigg initiativ, som skulle ha hindrat de flesta homosexuella lärare som arbetar i offentliga skolor. Genom Reagans motstånd till initiativet, ha underlåtit att passera, och även om många trodde Reagan hade slagit ut på en väg mot ett politiskt självmord, blev hans senare val till president naysayers fel. Reagans hjälp näring de som motsatte sig initiativ för att helt organisera och bilda LCR i Kalifornien, och rörelsen har vuxit kraftigt, med Log Cabin Republicans kapitel i de flesta delstater i USA.

inte

LCR har alltid gett en välkomstdrink från andra republikaner, särskilt de som kommer från en evangelisk grund. År 1992 till exempel, förfärade presidentkandidaten Pat Buchanan LCR-medlemmar med sin anti-gay tal vid det republikanska konventet. De stödde president George W. Bush i sitt lopp mot Vice President Al Gore år 2000, men många var missnöjda med vissa politiska beslut om homosexuellas rättigheter under de första fyra åren av Bushadministrationen. Under 2004 LCRs kampanj mot Bush, och i synnerhet mot idén om att införa ett konstitutionellt tillägg som skulle definiera äktenskapet mellan en man och en kvinna.

Log Cabin Republicans har haft vissa framgångar och misslyckanden, och de befinner sig ibland i opposition på HBT-rättigheter som övriga republikaner, jämförbart med det sätt pro-life demokraterna kan känner vissa tider med pro-choice demokrater. Gruppen har dock haft sina anhängare bland Rudy Giuliani och Arnold Schwarzenegger, och de har sannerligen sina belackare. Genom sin lobbyverksamhet, har de kunnat något förändrade attityder bland vissa medlemmar av den republikanska basen, hävdade särskilt att följa konstitutionen innebär iakttagande av strikt icke-diskriminering och skydd av privatlivet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.