Vad är ett brott Background Check?

företag som anställer nya medarbetare eller volontärer eller se över befintliga medarbetare och individer kan välja att genomföra en säkerhetsprövning om någon av olika skäl som hänför sig till bolagets skydd. Många företag eller individer är mer specifikt rör ett brott säkerhetsprövning. Ett brott säkerhetsprövning koncentrerar sig på kriminalregister en individuell och ger inkvisitorn veta om alla grova brott som omfattas av kontrollen kan ha dömts för, såsom allvarliga brott som mord, våldtäkt eller grand stöld. Det är allmänt trott att om någon har ett grovt brott övertygelse om att de kan bli en upprepning gärningsmannen hotar någon omkring dem.

Även privatpersoner kan utföra en kontroll grovt brott bakgrund på någon, exempelvis en hyresvärd checkar ut en hyresgäst, grovt brott kontroller bakgrund främst drivs av arbetsgivare. En del arbetsgivare med är skyldiga enligt lag att utföra en kontroll grovt brott bakgrund. Det är vanligast att kontroll kan krävas av medarbetare som arbetar med barn och äldre eller funktionshindrade personer. Arbetsgivare kontrollerar kriminalregister för övergrepp mot barn och bortförande av barn. Det har också blivit populärt på senare år att leta efter grova brott som har att göra med misstänkta terrorister. När Felony säkerhetsprövning inte krävs enligt lag, kan arbetsgivaren välja att genomföra en för sina egna intressen. När ett företag anställer en anställd, kan de vara ansvariga för den anställdes agerande. När ett företag gör ett dåligt hyra val, kan det vara kostsamt på många olika sätt. Inte bara får en dålig utfärda beslut orsaka ekonomiskt genom att kräva en utbetalning i en rättegång eller förlora medel till bedrägerier, men ett företag kan också få skador på sitt rykte. För privatpersoner eller arbetsgivare som söker att genomföra en kontroll grovt brott bakgrund om någon, har de en mängd olika alternativ. Privatdetektiver används oftast för privatpersoner eller små företag som vill utföra ett brott bakgrund på någon. För medelstora och stora företag som behöver utföra flera kontroller grovt brott bakgrund finns det företag som specialiserat sig på arbetsmarknaden screening.

Alternativt kan alla som vill utföra en kontroll grovt brott bakgrund om någon kan göra det via en online-data mäklare. Arbetsgivarna måste vara försiktig vid kontrollerna Felony bakgrunden på Internet. Informationen som erbjuds till allmänheten via webb-baserad information mäklare är inte korrekt eller uppdaterad. I USA är det mot federal lag att rapportera eller göra anställningsbeslut på felaktigheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.