Vad är en Private Military Contractor?

ett privat militärt entreprenör är ett företag som erbjuder tjänster som rör militär, med en kraft av utbildade civila, varav många är ex-militär. Privata militära entreprenörer in i allmänhetens ögon i början av 21: a århundradet, då ett antal företag som tillsammans utgjorde den näst största kraft i Irak. Vissa människor är oroade över privata militära entreprenörer, eftersom många av dessa företag utför samma arbetsuppgifter som militären gör, men utan den tillsyn som finns inbyggt i de flesta nationella militärer. och botten är alla privata militära entreprenör legosoldat företag. Dessa företag erbjuder välutbildad personal tillsammans med utrustning såsom vapen, bepansrade fordon, flygplan och andra nödvändiga verktyg för handeln. När upphandlingen för dessa företag att resa till en plats som en ambassad, ett område med låg intensitet konflikt, eller en privat anläggning där livvakter behövs.

Vissa privata militära entreprenörer fungerar helt enkelt som förhärligade säkerhetsföretag som erbjuder trygghet med extra nötkött av militär utbildning. Andra är mer som specialstyrkor, tillhandahåller en rad tjänster, varav vissa kan vara marginellt laglig. Många regeringar faktiskt legotillverkning privata militära entreprenörer, och dessa företag kan ses på en rad platser och situationer på ett nästan officiella ståndpunkt. bildades mest privata militära företag av ex-militär män och kvinnor som vill erbjuda hög kvalitet försvars-och säkerhetstjänster. I vissa fall är dessa företag är faktiskt en del av större försvar företag, medan i andra fall de är helt oberoende. En privat entreprenör militär tenderar att rekrytera kraftigt från specialstyrkor och begåvade ex-militär, se till att många anställda är välutbildade innan deras anställning ens börjar. För att arbeta för en privat militär entreprenör, måste någon visa styrka, vighet, snabbt beslutsfattande färdigheter och en ökad känsla av medvetenhet och plats. Många av dessa krav återspeglar de nationella militärer.

Till skillnad från en militär, inte en privat militär entreprenören inte har en strikt hierarki som innefattar betydande kontroll och tillsyn. Dessa företag är heller inte ansvariga i en internationell domstol på samma sätt som en militär kraft. De tenderar att erbjuda mer flexibla tjänster än militärer gör, vilket är en anledning till privata militära entreprenörer sågs, så många i Irak. Emellertid har dessa företag också anklagats för att överskrida sina gränser, och vissa nationer har uttryckt motvilja mot den fortsatta bristen på reglering av privata militära entreprenörer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.