Vad är minimalistiska sängar?

Minimalistisk sängar kännetecknas av vackra linjer, släta men fylliga tyger, och en östlig estetik. Dessa eleganta design omfattar sängramar som plattform eller låda sängar och beläggningar såsom block-tryckt täcken. Modernistiska, japanska eller moderna rum välkomnar minimalistisk sängar.

Människor beskriver minimalistisk sängar så enkelt, elegant och modern. Den faktiska Sängstomme har rena linjer och en förenklad konstruktion. Ett rektangulärt eller kil huvudgavel och en vanlig box sitta ovanpå korta, fyrkantiga ben. Vanligtvis finns det ingen fot ombord. Plattform eller andra samtida sängar tillåta en enda madrass, utan att en låda våren, sitta lågt till marken.

Populära material för den minimalistiska sängramen är trä, stål eller järn. Du hittar inte rullar, urtag, infällning, smide, rista, eller konstfullt betsad trä på en sådan säng. Blonde och mörkt trä kommer att förseglas med en klarlack för att avslöja deras naturliga färg. Lederna kommer att vara rätlinjig och okomplicerad, utan märkbar tappar. Vissa minimalistiska sängar kommer varken att ha en sänggavel eller fot ombord, men sitta på marken utan ben.

På morgonen ska du kunna räta minimalistiska bäddar i några minuter. Minst ark, betonar filtar och kuddar funktion över krusiduller. Volanger, kasta kuddar, blommor, sängkappor, broderi, lappteknik, och spets inte hör hemma på en minimalistisk säng. Två eller tre kuddar i raka kanter Shams är tillräckligt för att sova.

täcket bör vara en neutral, avstängda eller rika färger utan störande mönster eller motiv. Ofta ett överkast blir texturerat, men inte ut. Silke, ekologisk bomull, ultrasuede eller hampa mjuka och bekväma kåpor. En bra färgpalett skulle vara ofärgat linne med ett par kvarter av limegrön eller sammetslen rött. En sådan konstruktion gynnar tillgänglighet över överflöd.

En verkligt avant garde minimalistisk säng skulle vara en bambu matta omfattas av ett enda blad och filt. Under dagen, rulla dig i sängen som en bläddra och stoppa undan den för att ge mer golvyta. På natten ger rullade ut mattan en sovande yta som är fast, cool, och bra för hållningen. Vadderat täcke, också räknas som minimalistisk sängar, eftersom de kombinerar ett blad med en madrass.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.